21 Kasım 2019 Perşembe

İrlandaca

İrlandaca

Türkçe Cümle ve Metin Çeviri. Küçük lokmalar halinde İrlandaca dersleri. Eğlenceli, verimli ve tamamen ücretsiz. Kişiye özel öğrenim. Duolingo dersleri senin öğrenim tarzına uyarlanır.


İrlandaca

Ana dili olanlar, İrlanda. Konuşan sayısı, milyona yakın (tarih gerekli). Yazı sistemi, Latin. Dino Lingo dersleri. Rehberimizden kelimelerin nasıl telaffuz edileneceğini öğrenin.


Siz gidince İrlandaca mı öğrendiniz? Biri İngilizce biri de İrlanda dili. Kuzey İrlandaİrlanda Dili ( İrlandaca ) Bölümlerini araştırın, yurt dışı eğitim yolculuğunuza hemen başlayın.


İrlandaca

Emojili İrlanda klavyem sadece akıllı telefonunuzu aydınlatmak ve karanlıkta parlamakla kalmayacak, aynı zamanda dünyayı yaşamak için daha parlak bir yer. Poblacht na hÉireann. Bu kitapta İrlandaca ile ilgili temel bilgiler verilecektir.


Hint-Avrupa dil ailesinin Kelt koluna ait dil. Canlı ve cansız varlıkları, duygu ve düşünceleri, çeşitli durumları bildiren sözcükler. Buradan ulaşabileceğiniz sayfalar şöyledir:.


Ogham alfabesindeki İrlanda yazıtlarının MS 4. Latin alfabesiyle yazılmaktadır fakat dilin fonetiğini tam . Bulgarca Çevrimiçi çevirmen: İrlandaca Bulgarca. Turkish-language_Iris. Shutterstock koleksiyonunda HD kalitesinde irlandaca temalı stok görseller ve milyonlarca başka telifsiz stok fotoğraf, illüstrasyon ve vektör bulabilirsiniz.


Bu İrlandaca ses kayıtlı kurs şu başlıklar altındaki dersi ihtiva eder: ilk kelimeler, gıda, renkler, temel kalıplar, gövde, sayılar, zaman, alışveriş ve ülkeler. Britanya Krallığına bağlı bulunan Kuzey İrlanda bölgesinde konuşulmaya devam eden lisandır. Kitap Mağazasındaki geniş ürün yelpazesinden online alışveriş.


İrlandaca

Tercümelerinizde Kurumsal Çözüm Ortağınız Olalım! Ayrıca irlandaca kelimesinin isim, . File:Cainteoirí Gaeilge - Irish Speakers. Gösterilen sonuç sayısı: 1. En çok incelenene göre sırala, En yeniye göre sırala, Fiyata göre sırala: Düşükten yükseğe . Noter Yeminli Çeviri. Yeterlilik belgelerine ve kalite sertifikalarına sahip olan firmamız, aktif görevleri zamanında tamamlayarak işinizi aksatmıyor.


Losa Tercüme, İrlandaca hukuki . Dünyanın çeşitli bölgelerine göç eden İrlandalılar . Devlet dairelerine sunulacak belgeler, ihale. Sina tarafından yazılan Tıbbın Kanunu kitabından İrlanda diline tercüme edilmiş bir .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...