27 Kasım 2019 Çarşamba

İngilizce dizi izle

Bizim dizilerimiz ise daha çok ilişki ve şive üzerine kurulu. Dizi izlemek yararlı mı . Orjinal İngilizce altyazılı film izleme siteleri. Gerek İngilizcenizi geliştirmek için, gerekse İngilizce dizilere orijinal seslendirmeleriyle ulaşabilmeniz için bu . Ancak başlangıç aşamasında İngilizce altyazılı dizi izlemeye çalışmak dizinin konusunu kavrayamamanızı ve seçtiğiniz diziyi izleme hevesinizin .

FluentU üzerinde interaktif altyazılarla videolar izle. NGİLİZCE ÖĞRENENLER İÇİN DİZİ ÖNERİSİ. Reklamsız yayın yaptığı için oldukça keyiflidir.


Yani kesintisiz bir İngilizce alt yazılı dizi izleme keyfini yaşayabilirsiniz. Sırasıyla, ingilizce dizi veya film izlemek İngilizceyi geliştirir mi, İngilizce. Son çıkan yabancı dizi ve filmler yabancidizi.


Extra English serisi, alt yazılı videolarını izleyerek İngilizce öğren. Click on a word in subtitles to see a translation.

Select preposition. Add phrases you like to our video trainings. Seyrederken bilinmeyen kelimeleri veya tüm cümleleri çevirin.


Aynı anda birden fazla altyazılı videoyu izleyin . Shortly after arriving in New York City, 22-year-old Tess lands a job at a celebrated downtown restaurant. Swiftly introduced to. Bölüm ingilizce video dersleri. Hepimizin aklına zaman zaman gelip giden fikirlerdendir “bir yabancı diziye başlasam ama hangisine?


Yabancı dil sadece ders kitaplarından öğrenilmez arkadaşlar. Bay Yanlış dizisini yüksek kaliteli ve kesintisiz olarak izleyin. Kullanıcı oyu: - ‎11. Birkaç alternatifimiz var ve yabancı dizi izlemek bu alternatifler arasında en keyiflilerinden biri! The English Game yabanci dizi izle.


Türkçe, Almanca, İspanyolca gibi. Alt yazının en büyük iki özelliği . Ayrıca dublaj seçenekleri de böyledir.

Tekrar izlemediğiniz sürece bu içerikler size öneride bulunmak. Bak şöyle: İzleyeciğin dizi ve bölüm sonrasında with english subtitles diye aratırsan mutlaka bulursun. How I Met Your Mother veya The IT Crowd izliyorum. TR altyazı ile izliyorum. Tüm platformlarda eşsiz bir televizyon izleme keyfi yaşatan Tivibu, kullanıcılarına.


Seç İzleTekrar İzle klasöründe ve Geri Alıp izlediğiniz programda bir içeriği . Kelime çeşitliliği biraz daha fazla ancak yine hız olarak yavaş olan diziler. Uygulama ve sitemizde dizi izleme özelliği yoktur, lütfen bu özellik varmış gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...