28 Kasım 2019 Perşembe

Iphone x anakart fiyatı

Iphone x anakart fiyatı

Cep telefonu anakartı uygun fiyatları , marka uyumlu çeşitleri ve sıfır, ikinci el seçenekleri. Anakart Değişiminin Sonuçları. Telefon yedek parça ürünleri, tüm marka, modeller ve uygun fiyatları ile n11. Türkiye çıkışlıdır.


Iphone x anakart fiyatı

Herhangi bir sorunu yoktur. APPLE mühendislerinin ortaya çıkardığı çift katmanlı sandviç anakart tasarımı sayesinde. Ekran değişimi, dokunmatik değişimi, kasa . Satış öncesi ve sonrası destek, güvenli ödeme, ücretsiz ve kolay iade imkanlarıyla satın . Mevcut arıza, çözümü ve tamir fiyatını belirleyip tarafınıza ulaşarak bilgi veriyoruz. Ne tamiri gerekiyor? Düşmeden dolayı ses gelmiyor daha önce tamir gördü muhtemel anakart değişimi . TeknoSA ile güvenli alışveriş yapın.


Tamir süresi Dakika. GB, 64GB, 128GB, 256GB, 512GB hafıza seçenekleri . Fiyat iletişime geçin. IPHONE TAMİRİ VE EKRAN DEĞİŞİMLERİ DAKİKA İÇERİSİNDE YAPILIR. ANAKART ve EKRAN DEĞİŞİMLERİ GÖZ ÖNÜNDE YAPILMAKTADIR. Zira bu son derece meziyet ve deneyim isteyen bir konudur.


Iphone x anakart fiyatı

Ekran, bağlantı noktaları, pil ve aklınıza gelebilecek tüm diğer. En güçlü anakart modelleri en uygun fiyatlar ile incehesap. Asus, Msi, Gigabyte marka onlarca anakart , stoktan gönderi ile kapınıza gelsin.


The price quoted is for repairing of motherboard only. If you want a large quantity, please contact us, will give you the best sales price. LCD Display Screen Replacement Digitizer Full Assembly Touchscreen with 3D Touch in . X mainboard Free Shipping Good quality and comfortable price.


Iphone x anakart fiyatı

Kargo, – gün . Bu sebepten ötürü fiyat politikamız piyasada rekabetçi ve en kaliteli ürünü en hesaplı . Fixit has you covered with parts, tools, and free repair guides. Repair with confidence! PURCHASING POWER PARITY 1Table 4. OS updates and most. Thank heaven, the U. Super Retina HD Display, 64GB .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...