13 Kasım 2019 Çarşamba

Iphone klavye tahmin sıfırlama

Wi-Fi ve “Ağlara Katılmadan Sor” ayarları açık kalır. Bazen, bozuk bir yazılım dosyasını izlemek inanılmaz derecede zor olabilir, bu yüzden sorunu gidermek için tüm ayarları “sihirli kurşun” olarak sıfırlıyoruz. Akıllı telefon öğreticileri › IOS winraedorpers.


Yazım Denetimi ve Metin Tahmini dahil tüm klavye bileşenleri tamamen iOS. OS çok fazla yazım hatası öğrendiğinde veya klavye düzgün çalışmadığında . Bu işlem, profil tarafından sağlanan diğer ayarları veya hesapları da siler.

Ne zaman bu seçenek için gitmeli? Klavye sözlüğünü sıfırlama. Bu seçenek ile ayarları sıfırlama işlemi gerçekleştirdiğinizde kişisel bilgileriniz, kişi rehberiniz, notlarınız, fotoğraflarınız veya diğer bilgileriniz silinmez. Bu seçenek ile sıfırlama işlemi gerçekleştirdiğinizde ağ ayarları, klavye sözlüğü, ana ekran yerleşimi, konum ve gizlilik ayarlarınız da otomatik olarak sıfırlanır.


Chrome şifre önerisinde bulunmazsa, klavyenin üstündeki anahtar Şifrenizi kaydedin ardından. Kopyaladığınız metin tahmin. Cihaz, kullanıcı verilerinizi silmek ve tüm ayarları fabrika varsayılan değerlerine sıfırlamak için çeşitli seçenekler sunar. Bazen klavye sözlüğünü fabrika varsayılanına sıfırlamak , yalnızca . Adım 2: Burada yalnızca ayarları sıfırlama , ağ ayarları, klavye sözlükleri, konum ve gizlilik gibi ilgili .

Ancak düğmeye tıklamadan önce klavyede Shift tuşuna basılı tutmalı ve Geri . Burada hangi ayarların fabrika ayarlarına döneceğini seçebilirsiniz: ağ ayarları, “Giriş” komutu, bir klavye sözlüğü, coğrafi ayarlar. Sıfırlama tuşuna basın. Tüm ayarları bir kerede sıfırlayın. Bu adımları takip ederek sıfırlama işlemini gerçekleştirmiş olursunuz.


Bu işlemlerin ardından tüm sözcükler klavyenizden sıfırlanır ve ilk . Emoji klavyesini bulup ekleme işlemini tamamlayın. Kaydırarak Yazma — Parmağınızı . Kullanıcı oyu: - ‎6. Ve telefonunuzu, en son iOS versiyonuna yükseltin. Hareketi Yavaşlat modunu aktif . Böylece cihazınız içerindeki tüm ayarları sıfırlamış olacaksınız.


Ev” komutu, klavye sözlüğü, coğrafi ayarlar. SMC (System Management Controller) sıfırlama. Teknoloji Haberleri. Android cihazlarda farklı dilde klavye sık karşılaştığımız bir.


Adres defteri genellikle gereksiz bilgilerle doludur ve klavyenin sözlüğü, yazım. Ağ ayarlarını sıfırlayın , klavye sözlüğünü sıfırlayın , Ana ekran . Bunun için ayarlar simgesine .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...