13 Kasım 2019 Çarşamba

Imei numarası

Her cep telefonu üreticisi üretilen cep telefonuna eşsiz bir numara verir. Bu bir nevi cihazın TC Kimlik numarasıdır. Klonlanmış telefon ne demek?


Düzenleme ile beyaz eşyalarda ve . Check Hardware Specification, Warranty or BLACKLIST Status and more for FREE.

Nasıl öğrenebilirim? Yurt dışından getirilen . IMEI kodu örneği nasıldır? Yeni telefonlarda bunu çok sık göremezsiniz, çünkü . Kısaca mobil cihazlara ait uluslararası elektronik kimlik . Bu içerik size yardımcı oldu mu ? Telefon alan herkesin kolaylıkla kontrol edebileceği bu numaralar telefonun arka kapağının ardında yapışkanda yazan ile ekrandaki imei.

Yani imei numarası her bir telefon için özel üretilmiş bir numaradır. Hindistan polisini harekete geçirdi. Seri numarasına bakın. Use our interactive tool to find and print disinfecting instructions for your Zebra mobile computer, printer or scanner. Tam olarak çeviri anlamı Uluslararası Mobil Ekipman Kimliğidir.


Bilgi Teknolojileri ve . YASALUYARI kaydıyla gelen mesajın önce oltalama mesajlarından biri olduğunu düşündüm. Lütfen ürününüzün seri numarasını aşağıdaki pencereye yazınız ve İleri düğmesine basınız. SIM kartlı beyaz eşyalarda da uygulanacak. Imei numarası nasıl bulunur? Android telefonunuzda imei numarası nerededir?


Aynı zamanda yedi senedir kullanılmayan cihazlar da kara listeye alınacak. Detayları gösterOPPO garanti süresi. Ayrıca satın alınan telefonun borcu ödenmezse . Numarası haberleri - İhlas Haber Ajansı.

Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Bireylerin TC kimlik numarası ile eş değer bir önem taşıyan bu kodu, akıllı telefon edinen . Kaçakçılığın da önüne geçilmesi amacıyla yıldır kullanılmayan cihazlar kara listeye alınacak.


Telefonunuzu kaybettiniz ya da çaldırdınız mı ? Yöntem 2: Sorgulamak için, cihaz açıkken Ayarlar . TelephonyManager tipinde bir veri oluşturuyoruz. Create methodunun içinden artık;. DeviceId() yazarak Cihazın imei adresini . Anakartta mı yerleştiriliyor?


Yani kasadaki numarayla aynı olamayacak mı ? Son dakika haberleri ve gündeme dair tüm gelişmeleri siz değerli okurlarımıza tarafsız ve objektif bir şekilde aktarıyoruz. File üzerinden kilitlemek için .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...