3 Aralık 2018 Pazartesi

Tr ekşi sözlük

Tr ekşi sözlük

Ekşi Sözlük haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Alenen suç işleniyor - A. Sitenin fikir babası Sedat Kapanoğlu, geliştirdiği yüzlerce . Poşe yumurta nasıl pişirilir? Ekşi okuru ve sıkı yazarı olarak mobil uygulamasının . The hate speech used by writers of the Eksi Sozluk (Sour Dictionary) Internet portal against Gypsy Community can be defined as an expression of intolerance. Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, . EKŞİ Sözlük denilen internet zamazingosunda bana, aileme, yaptıklarıma, yapmadıklarıma, yanlış yaptıklarıma, doğru yaptıklarıma yönelik 254 . Eksi sozluk icin bookmark uzantisi.


Tr ekşi sözlük

Sonra okumak icin entryleri isaretleyin, kaybetmeyin. View more branches. Latest commit by aliemir . Apple ürünlerine eğitim indirimli olarak en iyi fiyatlarla sahip olun, satış sonrası desteğe ihtiyacınız olduğunda Apple tarafından yetkilendirilmiş personelimiz ile . Detaylı bilgi için çerez politikası sayfamızı ziyaret ediniz. Günün en önemli haberleri. Gündemi yakından takip etmek için tıklayın.


Bilgeİş ile Mesleki . Görüntülenecek Sonuç Bulunamadı! Sosyal Medya Düzenlemesi Kanunlaştı. Aday Öğrencilere Yönelik Üniversite . Yildiz Technical University. Bağlantı kurmak için katılın.


Tr ekşi sözlük

Ekşi sözlük debe listelerinin geçmişe yönelik kayıtları ve debe listelerinin başlık ve. Kabalcı Yayınevi Cağaloğlu, İstanbul. Telif hakkı ekşi sözlük. Sürekli Eğitim Merkezi . Pzt; Sal; Çar; Per; Cum; Cmt; Paz.


Anasayfa Yeni konu Taslaklarım Benim Sayfam Beğenilen konular Beğenilen entryler Kurallar Puanlama.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...