24 Aralık 2018 Pazartesi

Ktün staj yönergesi

HAFTA, DERS İÇERİĞİ, KAYNAK. Staj defterleri ve işlemleri ile ilgili duyuru yapılır. Staj başvuru duyurusu ve staj evraklarını içermektedir. Ek 2- Staj Yönergesi.


MADDE – Konya Teknik Üniversitesi Önlisans ve Lisans Programları Staj Yönergesinin hükümleri geçerlidir. STAJIN AMACI VE ÇEŞİTLERİ. KTÜN - Konya Teknik Üniversitesi Rektörlüğü Resmi Web Sayfasıdır. Ktün Akademik Takvim, Ktün Obis, Ktünsem, Ktün Öğrenci. MADDE 5- Staj , Konya Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Staj Yönergesi , ilgili birimin.


Detaylar için Makine Mühendisliği Staj Yönergesi okuyunuz. Mimarlık Bölümü Staj Yönergesi. KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KTÜN -MİMARLIK BÖLÜMÜ.


Bu yönergeyi Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi. Faaliyet ve Topluluklar: Ktun Siber Güvenlik Topluluğu IEEE Student Branch. KTÜN – InnoPark İşbirliğiyle Girişimcilik Eğitimleri Başlıyor. Etkinlikler Girişimcilik.


InnoPark Konya TGB ve Konya Teknik Üniversitesi işbirliğiyle “Innoversity . Necmettin Erbakan Üniversitesi. Staj Süresince Uyulması Gereken Kurallar. Staj yapan öğrenciler için Yüksek Öğretim Kurumları Disiplin Yönetmeliği hükümleri staj sırasında da geçerlidir. Staj : İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin akademik yıl içindeki eğitim uygulamaları dışında kalan, yurt içi . KGTÜ Yurtdışından Lisansüstü Programlara Öğrenci Kabul Yönergesi , Eki indir.


KGTÜ Lisans Programları Staj Yönergesi , Eki indir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...