19 Aralık 2018 Çarşamba

Sinbo yumurta pİşİrme makinesi çalışmıyor

Aldığım ilk ürün hiç çalışmadı ve Migros çalışanları aynı gün değiştirdiler. Ancak ikinci kullanışta makine çalışmadı ve artık hiç çalışmıyor. Sinbo yumurta pişirme makinesi 2. Beş YıldızGayet kullanışlı bir makine. Yorumlarda çabuk bozulduğu ya da hiç çalışmadığı gibi şikayetler var ama . Makine çal›flmaya bafllar.


Tüm su buharlaflt›¤›nda yerleflik termostat hafllama makinesini kapat›r ve bir uyar› sesi duyulur. Yumurtalar art›k piflmifltir . Ben ürünü beğendim. Kendinizde alıp deneyin.


Sessiz çalışması açısından da iyi. Otomatik kapanma özelliğiyle elektrik de harcamıyor. Bu yorumu faydalı . Watt ile çalışan dayanıklı ve paslanmaz çelik ısıtma plakası.


Sinbo yumurta pİşİrme makinesi çalışmıyor

Kargo Taksit Seçenekleri. Yemeğinize eşlik edecek kusursuz yumurtaları hazırlamak için son derece işlevsel parçalara sahip yumurta pişirme makinesi , kaliteli aparatları ve komplike. Kullanıcı oyu: - ‎9inceleme - ‎₺7 sinbo yumurta pişirme makinesi kullanım kılavuzu yemekresimli.


Detaylı Ölçü Tablosu. Işıklı başlatma düğmesi . En Ucuz sinbo yumurta haslama makinesi fiyatları ve modelleri Cimri. MAKİNESİ her yumurtaya uygun suluk yemlik hedıye 12V aku ilede çalışır. Tefal fritöz herşeyi çalışır durumda temiz kullanılmıştır. SİNBO markasını daha önce çay makinesi alarak tanıdım.


Ucuz diye seçtim ama kuşkularım vardı. Azımsanmayacak süre soruns uz kullandım. Genellikle çok sayıda yumurta pişirmeye ihtiyaç duyulur. Cihaz nasıl çalışır ? Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın . Kahvaltı hazırlığında otomatik çalışma sistemiyle size zaman kazandırırken yumurtalarınızı su buharı ile pişirerek katkısız ve sağlıklı yumurta tüketebilmenize. Erteleme fonksiyonu “ Pişirme ” programında kullanılmaz.


Uzun ve verimli bir. S‹NBO ekmek yapma makineleri ile damak tad›n›za uygun, hijyenik ve sa¤l›kl› ekmekler. Kapak açılsa bile makine çalışmaya devam eder.


Malzemelerin hazneye konulma sırasına uyulmalıdır. Sıralama şöyledir: sıvı malzemeler, yumurta , tuz, şeker, .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...