28 Aralık 2018 Cuma

Aylik z raporu alma

Anahtar KSYR tuşu ile ok işaretini Z konumuna getiriniz. Nakit tuşuna bir defa basınız. Ayın ilk ve son gününün Z. Satış Tarih ekranında ( Sırası ile işlemleri yapınız ). Ara toplam tuşuna basılır.


Günlük rapor almak için “Z GÜNLÜK.

RAPOR” bölümü seçilir. EKÜ: Elektronik Kayıt Ünitesi. Mali onaylı yazıcıların günlük . Aylık perakende Satış Tutarını Gösterir. DEME KAYDEDİCİ CIHAZ SATIN ALMA.


Piyasada birbirinden başarılı çok sayıda aylık ve haftalık ekonomi. Tunes hesabı üzerinden, satın alma onayınız ile gerçekleşecektir. Z raporu alma zorunluluğu bulunmamaktadır.


Yazar kasa kullanmak zorunda olan mükelleflerin bilmesi ve yapması mecburi olan konu.

Vergi oranlarι programlanmadan önce Z Raporu (Sh. 34). ZZ Raporu (Sh. 35). Periyodik Satιş Raporu) alιnmalιdιr. NAKİT tuşuna basılır. GEÇERLİ İKAMET TEZKERESİ-EN AZ AYLIK İKAMET TEZKERESİ İÇİN.


YABANCILARDA OTURMA İZNİ ALMA 1-NOTER . PAYPORT PR-8KULLANIM KILAVUZU. Bir önceki akşam Z Raporu alınıp alınmadığını kontrol edin. Rapordaki satış ve KDV toplamları mali hafızaya yazılır. Z ” raporu alma zorunluluğu bulunmamaktadır.


Yazar kasa göstermek zorunda olan mükelleflerin bilmesi ve yapması zorunlu . Vera Delta Z Raporu Nasıl Alınır? Add to Watch Later. This opens in a new window. ATV Müge Anlı yeni bölüm ne zaman başlayacak? Bilmeyen varsa öğrensin.


Belli mi olur bir yerde işe girersiniz kasiyer falan olursunuz. Gerçi bu muhasebecinin işi ama olsun.

Fiş kopyası alma işlemi istenilirse yönetici şifresi ile güvenli hale getirilebilmektedir. Dergicilik kimine göre sonu gelmiş bir macera. Ancak bizim için değil.


Ekranda Z Raporu alınacaktır uyarısı gelecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...