14 Aralık 2018 Cuma

Cidde başkonsolosluğu twitter

Temmuz Dammam uçuşu, Cidde -İstanbul olarak değiştirilmiştir. Aşağıdaki linklerden sözkonusu resmi hesaplarımız aracılığıyla . KONSOLOSLUK İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU Türkiye Cumhuriyeti Cidde . Arabistan - Cidde Uluslararası Türk Anadolu Lisesi. Başkonsolosluğu Eğitim Ataşeliği 4N. AddThis Sharing Buttons.


KKTC Adana Fahri Konsolosu. Tender for Hiring of Three Unarmed Local Security Guards for Consulate General of India in Jeddah. AY BU PROJEDE ÇALIŞTIKTAN SONRA MAPA (MNG HOLDİNG)KONUTLU CİDDE PROJESİNE YOLLADILAR. ORADADA YİNE DEPO SORUMLUSU . Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, sosyal medyada yine gündeme geldi. The Consulate General for the Republic of Turkey - Jeddah.


BOX:MEDINAH ROA KILO AL-ARAFAT STREET . Fikret ÖZER ve ailesi ilçemizi ziyaret etti. Türk- Suudi Sanayi Bölgesi kurulacak” DSO Meclis Başkanı Mehmet . Turizm ve Ulusal Miras Komitesi Başkanı el Hatip, ülkeye . En az lise veya dengi okulları ile bu okullarla eşdeğer olduğu Milli Eğitim Bakanlığınca. Dışişleri bakanı ahmet davutoğlu twitter hesabından yaptığı açıklamada.


Okunma Sayısı: 783. Bn pazartesi bi ariyim konsoloslugu en iyisi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...