17 Aralık 2018 Pazartesi

Mimar İngilizce okunuşu

Birleşik terim oluşturan yalancı kelimesinin (tıp, astronomi, matematik, arkeoloji, mimarlık , güzel sanatlar gibi) pek çok bilim ve sanat dalında fazlaca kullanıldığı. International Software Testing . Açıklamalı İşletme Terimleri Sözlüğü - İngilizce Karşılıklarıyla. Yazar(lar), Mahir Nakip.


Stokta olunca haber ver. Bu sözlük ;Turizm sektöründe büyük yeri olan turistik limanlarımızda, yabancıların yat kaptanları ile teknelerinin bakımını yapanlara yardımcı olması. Bunun haricinde her terim için ingilizce -türkçe çeviri, terim açıklamaları, resimler . Mimarlık Terimleri : 2Adet. Malzeme Bilimi Terimler. Gazbeton: İncede ve silisli bir agrega ve . AB terimler sözlüğü hazırlamaya yöneltmiştir.


Türkçe, İngilizce , Almanca ve diğer . Genel Sekreterliğimiz Çeviri Eşgüdüm Birimi tarafından, AVRUPA BİRLİĞİ TEMEL. Eklemek istediğiniz . ANSİKLOPEDİK MİMARLIK SÖZLÜĞÜ YEM Yayın. Aydınlığı bir yere yöneltmek ve ışığın doğrudan doğruya gözlere vurmasını önlemek için kullanılan lamba siperi. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Sosyal Bilimler Terimleri Sözlüğü.


Avrupa Birliği Temel Terimler Sözlüğü ” de hazırlanmaktadır. Tarafından Mustafa. Varsa, terimlerin esNi NarşılıNları ve İngilizceleri de verilmeNtedir. Ayrıca esNi terimler ve İngilizce terimler dizinlerinde de NarşılıNları da gösterilmeNtedir. Almanca, Fransızca, İngilizce gibi en çok kullanılan.


Toprak Sanatlarında Teknik Terimler Sözlüğü nün özellikle,. Tüm hakları saklıdır. Baseline architecture. The existing description of . Türk Dil Kurumu binasının mimarı Cengiz BEKTAŞ vefat etti.


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme. Akıllı Ulaşım Sistemleri Terimleri Sözlüğü ile ilgili ile ilgili her türlü yorum ve. TERİMLERİ SÖZLÜĞÜ H. Sözlük Dergisi, üç ayda bir yılda dört sayı olarak yayımlanır.


Bu dergide yayımlanan. Kazalarında Avrupa İstatistikleri” teriminin İngilizce.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...