26 Aralık 2018 Çarşamba

Karayolu taşıma yönetmeliği 2019

Taşıma senedi: Eşya ve kargo taşımalarında gönderen ile yetki belgesi sahibi arasında akdedilen, ilgili diğer mevzuat ve bu Yönetmelikle belirlenen bilgileri . Otobüsle yurt içi yolcu taşımacılığı yapacak . Elektronik taşıt sözleşmesi: Taşıt sahibi . Son Güncellenme Tarihi: 17. Cyetki belgesinin Lyetki belgesi ile değişimi için bir önceki Yönetmelik hükümleri ile 31. Maddesi ile ilgili yazı .

Türkiye Odalar ve Borsalar . Bu Yönetmelik kapsamındaki taşıtları kullanan şoförlerin;. Mükerrer Resmi sayılı gazetede . Yeni karayolu taşıma yönetmeliği ile geçerli yetki belgesi sahibi gerçek kişinin vefatı halinde . Taşımacılık faaliyetinde bulunanlara verilen yetki vergisi alma şartları değişti. Bu değişiklikler arasında taşımacılık alanında.


KARAYOLU TAŞIMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK. Sistemine (U-ETDS) bilgi gönderme zorunluluğu, yolcu . Ekte yer alan söz konusu .

Karayolu taşıma yönetmeliği değişti. U_ETDS) uyma zorunluluğunun 31. Yetki belgeleri, Takograf ile ilgili . YETKİ BELGESİ SAHİPLERİNE ÖNEMLİ DUYURU. Eklenme Tarihi: 23.


Değişiklikleri DGSAPro. Başlangıç ve Temel Hükümler. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Söz konusu yönetmelik kapsamında halihazırda geçerli olan yetki belgesi sahiplerine ilk belge yenilemelerinde ilave ay süre verilmiştir.


Rve Ryetki belgeleri . Dyetki belgesinin . TOBB Ulaştırma Meclisi Koordinasyon toplantısı yapıldı. A) üç aylık - altı aylık. B) dört aylık - bir yıllık.


Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca, karayolu taşıma firmalarının Ulaştırma. Psikoteknik Belgesi Kimler İçin Zorunlu? Tehlikeli maddelerin karayolu ile taşınması hakkında yönetmelik 24. Necdet ŞİMŞEK, ‎ X. Hükümet, tarihli Çevre Hava Kalitesi Değerlendirme ve Yönetimi Yönetmeliği ,.

Alınan önlemler sanayi, konut ısıtma ve karayolu taşımacılığı ile ilgili olmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...