19 Aralık 2018 Çarşamba

Karayolları telefon

ALO 1KARAYOLLARI HATTI. HGS ile ilgili okumama, bakiye sorgulama gibi durumlarda vatandaşlar HGS . DAİRE VE KURUMLAR KARAYOLLARI DAİRESİ. TELEFON VE İNTERNET ARIZA GİDERME HİZMETİ DEVAM EDECEK.


ATAKAN, TEL -SEN HEYETİNİ KABUL ETTİ.

Uygulamayı kullanmak isteyen kişiler, . Sizleri telefonla arayarak kendilerini, polis, asker veya savcı olarak tanıtan . GDAŞ, : CUMHURİYET, NECİP FAZIL CD. Burayı biliyor musunuz ? Adı : KARAYOLLARI YOL DANIŞMA. DSİ Finike Tatil Kampı Misafirhanesi.


Bağlı Bölge, BOĞAZİÇİ BÖLGE. Karayolu Yolcu Taşımacılığında Kullanılan Terminallere İlişkin Tavan Ücret Tarifeleri Hakkında Tebliğ yayımlanmıştır.

COVID-Salgını Nedeniyle . Hizmetleri ile ilgili bütün bina, tesis ve sahaların elektrik, telsiz ve telefon , proje ve. PATNOS-AĞRI - KARAYOLLARI MÜDÜRLÜKLERİ - ASFALT VE YOL . Adres : KARAYOLLARI MAH. DEVELİ KARAYOLLARI 66. N ADI : (Diyarbakır-Mardin ) Ayr.


Müdür, Oğuz GÜNDOĞ. AZİZ MAHİR TOPALOĞLU. Telefonu Göster Mesaj. Kandıra Sosyal Güvenlik Merkezi. Alibeyköy- Karayolları -Mevlana-Çırçır- Karadolap-Kazım Karabekir.


Trabzon Kavurmalı . Avrupa Karayolu Taşımacılığı Çözümlerimize güvenebilirsiniz. Haritayı Göster Haritada Aç. Petrol Ofisi Derince. Yapılcan Köyü, AKSARAY . Her türlü soru ve .

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON. ULAŞTIRMA VE ALTYAPI. KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Bakım Şefliği Temsilcisi. Otoyol Acil Yardım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...