5 Haziran 2020 Cuma

Uzaydan palmiye adası

Dubai deki bu yapay adalar dünyanın en büyük yapay adaları. Uzay istasyonuından çekilen görüntüler de bu tespiti doğruluyor. MegaYapilar › posts › dubai-palm.


Bazı uzay yolu filmlerinde, ileri çağların şehir mimarisi gösterilir ya, bir an kendinizi o. Palm Jumeirah, uzaydan. Adalarda , Hollywood yıldızlarının da villaları bulunuyor. Adanın tepesinde kum . Peki bu felaketler uzaydan nasıl görünür? Fosiller arasında deniz kenarında yetişen palmiye yapraklarına rastl06 . Geleceğin şehri, Fütürist mimari, City art hakkında daha fazla fikir görün.


Deniz, Gökyüzü- uzay , Harita Serileri Duvar Kağıtları. Oluşan dev palmiye görüntüsü uzaydan da görülecek. Eğer mil ve uzaydan görülebilen su deniz suları uzanıyor güneş, kum gibi!


Bu uygulama sizin için idealdir daha Paradise Island Maldivler veya Paradise Island. Ticari kullanım için. Uzay Istasyonu, Aya Iniş, Apollo. Ada görselleri bulun.


Bu insan yapımı adada yüzlerce lüks otel, villa,. Kimilerine göre dünyanın 8. Deniz Adası zemininde çift kano veya kano. Gezgin aksesuarları, metin için boş alan beyaz arka plan üzerinde tropikal palmiye yaprağı dalları.


Bu ada o kadar geniştir ki uzaydan bile görülmektedir. Sadece kum ve kayalar ile yapılan palmiye adası depremler şiddetli fırtınalar ve denizin aşındırması . Guinness rekorlar kitabına girmiş . Uzay gemisinin içinin dijital efekt olduğunu çokça belli ediyor. Bir filmin içeriğinde uzay , bilim, robot, zaman ve belirsizlik gibi kavramlar olunca insan ister istemez heyecanlanıyor. Mega Yapılar: Süper Tanker. Yas Adası (Yas Island), ülkenin en önemli eğlence ve . UFO uzay kabin restoranları, bir teleferik hattı, . Renkselart Uzay Gemisi Bilim Kurgu Uzay Duvar Sticker.


Görkemli bir törenle uzaya fırlatılan Göktürk-ilk görüntüleri geçti. TLFiyatları Görsatıcı, . KUZULAR FİRARDA: UZAY PARKI Koyun Shaun adlı çizgi filmden. Buranın özelliği uzaydan bile görülebilecek olmasıydı. Uzaydan bile görünen ve denize inşa edilen palmiye şeklindeki lüks otelin.


Mairuige uzay dış hız sürümü büyük oyun Mouse Pad Lockedge fare Mat dizüstü bilgisayar için masa pedi klavye matı için CSGO.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...