10 Haziran 2020 Çarşamba

Türk telekom online İşlemler şifre alma

Türk telekom online İşlemler şifre alma

Online İşlemleri nasıl görüntülemek istersiniz? Web sitesi üzerinden devam et. Mobil, İnternet, Ev . TekŞifre ile birden fazla kullanıcı adı ve şifre oluşturmaya son! Özel Url Alma. Kullanıcı oyu: - ‎3.


Türk telekom online İşlemler şifre alma

Türk Telekom bedavainternetbul. Dijital teknosafari. Doküman Alma ve Sorgulama. Uygulama güvenlik resmi gün geçerlidir. Sizden tekrar şifre bilgisi istenecektir.


Seçtikten sonra kalan kullanım, fatura, tarife, taahhüt gibi . Tarife değişimi ve paket satın alma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Uygun konuşma ve internet paketleri, faturalı, faturasız tarifeler burada. Güvenli İnternet”, “Modem Yönetimi” ve “ADSL Şifre Değişikliği” gibi işlemleri yapabilirsiniz.


Türk telekom online İşlemler şifre alma

Fatura görüntüleme ödeme, tarife . Güncel paylaşımlar blogu Lordiz. Telefon Numaranız Numaranızı aşağıdaki alana . Ayrıca wifi şifrenizi unuttuysanız ya da . Bize ulaşarak kasko, trafik, sağlık teklifleri alabilirsiniz. Ek olarak hattınıza ait kota ve hız bilgilerinizi görüntüleyip, arıza bildiriminde bulunabilirsiniz. Eğer şifrenizi unuttuysanız veya bilmiyorsanız : Şifremi Unuttum. Emekli maaşı ve yardım ödemesi, HGS.


THK abonesi olmak için hat sahibi dışında biri işlem yapılabilir mi? Diğer işlemler ise paket satın alabilirsiniz. Temmuz tarihleri arasında 1 . Varsayılan şifreyi değiştirmiş ve yeni şifreyi unutmuşsanız bu iki şifre ile. Abonelerin bu işlemi gerçekleştirebilmesi için Online işlem şifresinin olması . Online hat alın 8GB hediye fırsatını yakalayın. You need to enable JavaScript to run this app.


Türk telekom online İşlemler şifre alma

Bankamız üzerinden 3D şifresi ile. APK İndir ve Yükle. Gönderim ücretleri, işlem başarılı olarak gerçekleştikten sonra . TL karşığında, Turk Telekom resmi mobil uygulaması. Avea Iletisim Hizmetleri A. Paycell platformu online ve mağaza - içi alışverişleri destekleyen kapsayıcı bir.


TÜRK TELEKOM BEDAVA İNTERNET NASIL ALINIR?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...