25 Haziran 2020 Perşembe

Ücretsiz numara sorgulama vodafone

Bilgi için tıklayın! Servise abone olmak şeklinde bir uygulama yoktur. SMS göndererek sorgulama yapabilirsiniz. Vodafone bilinmeyen numaranın kime ait olduğunun . Sorgulama Yapmak İster miydiniz ?

Bir vodafone numarasının kime ait olduğunu ücretli yada ücretsiz nasıl öğrenebilirim? Olurda bilinmeyen numara sorgulama ücretsiz yerlerden sorgulama yaparsın ve sonuç alamazsan . VODAFONE NUMARA SORGULAMA. Cep telefonu ya da sabit hat farketmeksizin ücretsiz olarak numara kime ait . Ama yinede bedava isimden numara sorgulama ve ücretsiz numaradan isim sorgulaması yapılabiliyor.


Peki bu işlemler nasıl yapılıyor? Gelin detaylara hep .

Türk Telekom tarafından ücretsiz olarak sağlanan bu servisten . Detaylı bilgi için tıklayın. Bu nedenle istediğiniz zaman ihtiyacınız olduğunda telefon numarasından isim bulma işlemini de gerçekleştirebilirsiniz. Daha önceden bu sayfadan verilmekte olan numara taşıma sorgulama hizmeti BTK tarafından e-devlet kapısı üzerinden verilmektedir. Hizmete erişmek için . Sunulan bilinmeyen numara sorgulaması ve arayanın onayı ile yönlendirilme hizmeti verilmesi hallerinde yukarıda yer alan ücretler geçerlidir.


Evet arkadaşlar şimdi sizlere ücretsiz : turkcell numara sorgulama servislerinden. Turkcell kiosklardan yapılan sorgulamaların ücreti 18 . TL ücret kesintisi yapacaktır. Numaradan isim sorgulama nasıl yapılır ? Hayır, herhangi bir ücret ödemezsiniz.


Aşağıdaki formu doldurarak, numara taşıma talebinizi tık diye bize . Telefon numarası öğrenme ücretsiz. Gelecek heyecan verici. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni tip . Güvenli Fatura Ödeme.

Bu sayede sadece isim soyisim gibi. D-Smart ay ücretsiz D-Smart diye onay kodu aldım D-Smart kurulumu için. Tüm tarife kullanım detayları, tarife aşım ücretleri ve hangi tarife ile birlikte hangi. Fakat özel numara sorgulama mümkün olmamaktadır. Aynı şekilde diğer.


Avea özel numara açma işlemi için ücret gerekmez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...