8 Haziran 2020 Pazartesi

Simitçi dünyası serpme kahvaltı fiyatları

Menüde olmayan sadece sucuklu tosta Jumbo tost fiyatından ücretlendirme yapmışlar. Kişi Başı Ortalama Fiyat : TL. Karışık Bazlama Tost TL. Nutellalı Gözleme TL. Ayvalık Tostu 1TL.


Demleme Çay TL. Daha geniş bir kahvaltı sofrası arzuluyorsanız serpme kahvaltıyı tercih edebilirsiniz. Katılım için teşekkürler. Serpme kahvaltısı çok başarılı.


Kahvaltı Pizza Hamburger Pasta. Adana şubesinden online sipariş vermek için restoran menüsünden seçiminizi yaparak yemek siparişinizi verebilirsiniz. Simitleri çok güzel. Taban simit ,tulum peyniri ve sıcak demleme çay benim vazgeçilmezim.


Immmm #simit #simitçidünyası #simitçi #omlet # menemen # serpmekahvaltı #gözleme. Açılışa özel indirimli fiyatlarla yeni yerimize bekleriz #simit . Uygun fiyatıyla çok çok beğenilecek, evinize şıklık katacak #ahsap. Güne güzel bi serpme kahvaltı ile başlamaya ne dersiniz? Cumartesi ve Pazar günleri, açık büfe kahvaltıda , fiyat ve çeşit kıyaslaması ile . Kapısından girdiğiniz anda sımsıcak ortamıyla saran ve mutlu eden bir dünya hayal ettik.


Hayalimizi fırından yeni çıkmış lezzetlerimizle süsledik. Deniz ürünleri, en uygun fiyat seçenekleriyle A101. DİLKAR SİMİT DÜNYASI - BATMAN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...