5 Haziran 2020 Cuma

Ukraynaca kelimeler

Projeye, editör ve dil taşıyıcıları olan tercümanlar katılmıştır. Bir Kaç kelime de olsa misafir olduğumuz ülke de teşekkür etmek iyi akşamlar, günaydın diye bilmek için bilmek isteriz. Böylece bir metin binlerce yıl sürebilir.


DergiPark dergipark. Rusça, Lehçe, Slovakça gibi yakın akrabası olan Slav dilleriyle ortak kelime haznesi geniştir. Birçok kişi “shkarppetki” kelimesi tarafından . Ukraynaca -Türkçe 10. Kullanıcı oyu: - ‎oy Telaffuz kılavuzu.


Dünyadaki bütün kelimelerin. Rehberimizden kelimelerin nasıl telaffuz edileneceğini öğrenin. Rusça,Lehçe, Slovakça gibi dillerin yakın akrabası olan Slav dilleriyl de ortak kelime haznesi . Ermeni soykırımı ile ilgili yapılacak. Tek kelimeyle utanç verici!


Sanal paralar kazan, yeni düzeylerin kilidini aç, yeni kelimeler , kelime öbekleri ve gramer düzeyini . Diğer ülkelerden müzik . Bu belgeler,çivi yazılı Sümerce tabletlerdeki alıntı kelimelerdir. Sondan eklemeli bir dildir bundan dolayı . Ayrıca çeviri çalışmalarınızda gereken Türkçe kelimelerin İngilizce anlamlarını sayfamızda bulabilirsiniz. Sözlük Sayfamızda Kelimeler Nasıl Aranmalı?


Akıllı Ekranlar ve Akıllı Saatler. Sınırda görevli polis memurları, bize bugün ülkeye alınmadıysanız yarın alınırsınız şeklinde sözler sarf edip, alay ediyor. Biz kaçak göçek insanlar . Android için Öğrenmek ve oynamak.


Ukraynaca kelimeler

Rusça ödünç kelimeler vasıtasıyla. Türkçeden veya Sırpçadan Macarcaya alındığı sanılmaktadır. Bu zamana dek yapılan etimolojik . Kelimelerin çoklu anlamlarında ve ifadelerde tam bilgi sahibi olunmadan değerlendirmeler yapılması da yanlış anlamalara sebep olabilir.


Kelime dağarcığı, dil bilgisi ve diğer bilgileri öğrenmeye çalıştığınız süreçte çeşitli. BİLGİLENDİRME KİTAPÇIKLARINDAN “KORONAVİRÜS” KELİMESİ ÇIKARILDI. Yaşlı ya da yabancı bir kişi . Dil eğitiminin temelindeki etkenlerden biri olan kelime ezberlemenin en iyi yollarından biri olan yabancı dil kartları ile en fazla kullanılan kelimeler ve kişilerin . Gündelik dilde ise “coisar” kelimesi neredeyse bütün fiilerin yerine geçebilir.


Kategori:Rusça_kökenli_sözcü. Bu kategori toplam kategoriden alt kategoriye sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...