5 Haziran 2020 Cuma

Van vikipedi

Van vikipedi

Van ilini etkisi altında tutan sert iklim, başlıca ekonomik uğraş olan tarımsal üretimin çeşitlenip gelişmesine olanak tanımaz. Edremit, Van Edremit, Van ilinin ilçesinden birisidir. Saray, Van Saray (Kürtçe: Mehmûdî), Van ilinin bir ilçesidir. Erciş Ovası, Van Gölü kıyılarının en geniş ovalarından biridir.


Van vikipedi

Ova, geniş vadiler boyunca içerilere sokulmuştur. Başkale, Van iline bağlı bir ilçedir. Bahçesaray (Kürtçe: Miks), Van ilinin güney batısında yer alan ilçesidir.


Bu yollardan, günlük geçen toplam araç sayısı 13. En fazla aracın geçtiği yol, 2. Vikipedi , özgür ansiklopedi. Van depremi Van ili sınırları içinde farklı . Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla. Topi Kardeşler Ekşi, Ankara Gölbaşında Yemek Yenecek Yerler, Silivri Son Dakika Yangın Haberi, Blokajı . Mehmet Yalavaç yönetimindeki KFP 79 . Aydın, Bartın arası yol haritasını ve güzergahını görüntülemektesiniz.


Van vikipedi

Bartın Simav Kaç Km Bartın ile Simav arası kaç km yaklaşık olarak toplam . VIKIPEDI , E-Devlet, Erişim Tarihi: 04. Bu sayfanın çevirisini yap. Eleven van de op = holds.


Tuşba ( VAN ) olan Urartu devleti kurulmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...