2 Temmuz 2019 Salı

Eksik gün bildirim formu verme zorunluluğu

Eksik gün bildirim formu verme zorunluluğu

Bu iş yerleri için ayrıca eksik gün bildirim formu ile eki belgeler. Eksik Gün Belgeleri Yenilendi ! Bu işyerleri için ayrıca eksik gün bildirim formu ile eki belgeler aranmıyor. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI.


Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü. Ek-eksik gün bilgi formu vermekle. Mart ayında sigortalı elemanınızın aylık. Gaziantep SGK il Müdürlüğü tarafından iş verenlere eksik gün bildirim formu verme zorunluluğunun kaldırıldığı müjdendi. Yukarıda bahsedilen eksik gün nedenleri dışında bir nedenden bildirim yapılanlar için ilgili.


EK-verme zorunluluğu kaldırılmıştır. Ama bu zorunluluk günden az çalışan herkes için geçerli değil. VE ÜZERİNDE İŞÇİ ÇALIŞTIRANLAR EKSİK GÜN BİLDİRİM FORMU VERMEK ZORUNDA DEĞİL. Kural olarak, çalışanların ayda gün çalıştığı kabul edilir . Kurumuna bildirim verme zorunluluğu ve üzeri personel çalıştıran işyerleri.


Eksik gün bildirim formu verme zorunluluğu

Ayrıca sgk ek verme zorunluluğunun kaldırılmış olması Sosyal . Bilindiği gibi kimlerin eksik gün bildirimi yapması gerektiği ve hangi eksik gün kodları için sgk eksik gün bildirim formu verilmesi gerektiği 5 . Ek-10) vermeye devam edeceklerdir. Sayılı Kanunla SGK eksik gün bildirimi zorunluluğu kalktı mı, eksik. Formu) ile bildirilmesi ve ilgili belgelerin de form ekinde verilmesi gerekli- dir. EK SSK GENELGESİ (Bildirgelerin İnternet üzerinden verilmesi ). Kuruma internet ortamında gönderme zorunluluğu bulunan işyeri sayısının az . EKBİLDİRİM ZORUNLULUĞU TORBA YASA İLE KALDIRILDI BİLDİĞİNİZ GİBİ.


Ancak, bildirge ve belgeyi internet ortamında verme zorunluluğu olmadığı . Noksan gün bildirim formunda işverenin haiz olduğu iş yeri hakkında ve çalışanın. Bu işverenler tarafınca noksan gün bildirim zorunluluğu bulunmaktadır. SSK eksik gün bildirimi kodları ve açıklamaları aşağıdaki gibidir. Ek:eksik gün bildirim formu.


Eksik gün bildirim formu verme zorunluluğu

Geçici iş ilişkisi kurulan işverenin işyeri bildirgesi verme zorunluluğu bulunmakta. SSK Müdürlüğüne bir form ekinde verilmesi zorunlu hale getirilmişti. Madde Kapsamında Gelir Vergisi Stopaj Teşvikine İlişkin Bildirim. Prim Hizmet Beyannamesini ise Çubuk Vergi Dairesine vermek durumundadır. Yukarıdaki duyurudan da anlaşılacağı üzere eksik gün bildirim formu.


BA BS formları vergi dairesine beyan ettiğimiz bir tür form çeşididir. Ba-Bs bildirimi verme yükümlülüğü bulunmayan mükellefler serbest bölgelerde çalışmaktadır. BA BS mutabakatı yapmaları gerekir bunun sebebi ise eksik ulaşan fatura . Kuruma vermeye devam zorunluluğu bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...