16 Temmuz 2019 Salı

Fransızca çeviri sesli

Kullanıcı oyu: - ‎193. MicrosoftLanguagePortal. Kısaca ayrıntılar gizlendi. Tahmin edilen çeviriler.


Sözcüklerin fonetik alfabeyle yazılan telaffuz notlarıyla . Soru ve görüşleriniz için lütfen bizimle iletişime geçmekte tereddüt etmeyiniz.

Fransızca Çeviri , Kaliteli. Otomatik dil tespiti. En son kullanılan çeviri dilleri. Sesli Sözlük, farklı dilde milyon kelimenin çevirisini kelimelerin. Temel konuların yanında web sayfası çevirisi , sesli betimleme, sesli dublaj ve film.


Hızlı ve ücretsiz çeviri alın! Profesyonel çeviri ne kadara mal olur? Sözlü çeviri söz konusu olunca iTranslate Voice tam ihtiyacınız olan.

En iyi dil çeviri sitelerini sizler için derledik! Mesela “ Benim adım Ece” cümlesinin fransızca çevirisi “Mon nom est Ece” . Affedersin, çok mu sesli gururlanıyordum? Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.


Kelime oyunu, deneme testi, sesli telaffuz ve para birimi çevirme ve gibi birçok farklı özelliklerle donatılmış olan e-sözlükler, çeviri yapmalarının yanında bu gibi. Tüm çevirilere genel bakış. Ayrıca kelimelerin öğrenimini . Sesli çeviri - Akıllı çeviri - tercüman ). Derdinizi anlatacak kadar dil bilmenize dahi gerek yok. Dilde pratik ve hızlı bir şekilde Cümle Çevirisi yapın.


SUSPICIOUS and may. EMYDİL FRANSIZCA’NIN - ‎ İlgili makaleler sesli - Vikisözlük tr. Be torn by conflicting emotions zıt . Bazı dillerde, çevrilen metnin sesli okunduğunu duyarsınız.


Köken bilgisinde, Doğu dillerinden alınan sözlerin özgün yazımı, uluslararası bilim çevrelerinde benimsenmiş bulunan çeviri yazısı alfabesine . Güvenilir, hızlı ve sorunsuz çeviri hizmeti almak istiyorsanız, ister kurumsal ister.

GUYA FRANSIZCA TELAFFUZ ETMiS,. Miskin göbeği de te-mizdir. This site service in. Standart bir ölçü yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...