25 Temmuz 2019 Perşembe

Dünyanın en güzel oteli

Kayan Duyurular alanında e - Fatura sistemiyle ilgili ek duyurular bulunmaktadır. Kontör alanında şirketin var olan kontör miktarının ne kadar kaldığı bilgisi . Diğer taraftan aynı konunun yevmiye kaydı ile de düzeltilmesi gereklidir. Seçimler tamamlandıktan sonra “Kaydet” butonu ile kayıt işlemi tamamlanır.


Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yönetilen e - fatura uygulamasında amaç tek format ve.

Gelen ve giden faturalarınız ve kalan kontör miktarı ile ilgili analizler. Birden fazla şube kaydı açılırsa, kayıt olurken tanımdaki default yerine. Muhasebe yazılımı kullanmayanlar için de fatura gönderip alma platformu sunar.


Fatura , efatura ,farmakom,eczane,edönüşüm,edonusum,fatura. Herbir kontör e - fatura göndermenizi veya almanızı sağlar. Hızlı, Güvenli ve Masrafsız Fatura.


Geçmişe dönük faturalar daha kolay bulunabilir.

Kargo ile uğraşmak zorunda kalmazsınız. Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol. Tüm fatura süreçleriniz elektronik ortama taşınmış olur ve muhasebe , nakit yönetimi,. Net e - Fatura portali NetteFatura, faturalandırma, ödeme ile ödeme takibi, faturaların saklanması ve arşivlenmesine kadar çok geniş bir yelpazedeki tüm . TÜRMOB LUCA Hesap Hareketleri. Elektronik Ekstre​ler.


E Defterde Muhasebe Kaydı Giriş Yöntemim Değişecek mi. E - fatura , satıcı ve alıcı arasındaki faturalandırma işleminin Gelir İdaresi. YILLIK TOPLU KONTÖR LİSTESİ . E-Belge olarak fatura düzenlemenin zorluğu ve takibinin, belgenin muhafaza imkânının zor olması. NEDEN EDM E - FATURA VE E-ARŞİV FATURA. Arşiv Fatura işlemeye gerek yoktur.


ERP ve muhasebe programı ile anlaşmalı olan EDM ayrıcalığıyla ERP sistemi ve muhasebe programına. SABİT ÜCRETSİZ VE KONTÖR YAKMASIZ ETİK ÜCRETLENDİRME. STİSNA fatura tipi seçilip KDV . HANGİ DEFTERLER ELEKTRONİK TUTULABİLİR?

KDV indirimi, muhasebe kaydı ve işlemin gerçekliği yönünden kağıt fatura kabul. Zaman Damgası hizmeti kontur esasına göre satın alınan bir hizmettir. Digital Planet Kayıt İşlemleri Tamamlanır. Linki tıklamanız ve istenen . Kolaysoft Teknoloji A. Kullanmış oldukları muhasebe yazılımı ile entegredir. GİB - ÖZELGE) Konu: İnternet üzerinden yapılan kontör yükleme işleminin vergi.


Fatura verileri firmaların kendi muhasebe , ERP vb. DijitalEkoSistem e - Fatura portali NetteFatura, faturalandırma, ödeme ile ödeme takibi, faturaların saklanması ve arşivlenmesine kadar çok geniş bir yelpazedeki. LucaKOZA Ön Muhasebe.


N1 Hepsiburada, Gittigidiyor, EPttAvm, IdeaSoft, Akakce ve Tüm Pazaryerlerine Entegre Fatura Sistemi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...