15 Temmuz 2019 Pazartesi

Free time ile ilgili cümleler

Türkçe sözlüğü tr. In my free time , I come up with plans to create more free time. Kelimesi İle İlgili Örnek Cümleler. Bu yazımızda free - time ile ilgili İngilizce cümleleri bulabilirsiniz.


There was work to be done around the clock, and of course no free time to look forward . Sayfanın aşağısına doğru indikçe ilgili sayfaları görebilirsiniz.

Güvenilir kaynaklardan elde edilen ve “on my free time ” bağlamı dahilinde. For about three years, between the ages of and 1 I spent much of my free time. Please feel free to have a second helping.


The first time is free. Men are born and remain free and equal . NGİLİZCE KISALTMALAR VE İŞLE İLGİLİ KISALTMALAR (ABBREVIATIONS) . Time kelimesinin İngilizce cümle içinde kullanımı ile ilgili olarak örnek cümlelerin yer aldığı sayfamız. Donald spends most of his free time watching TV. Bu alıştırmada, diyalogda boş bırakılan yerlere verilen cümleleri uygun .

NOT: İngilizce cümleler her zaman büyük harfle başlar ve. Spare time ile ilgili cümleler. English: I play the guitar in my spare time. Turkish: Boş zamanımda gitar çalarım. Bu, birine teşekkür etmek için kullanabileceğin basit bir cümle.


I like reading in free time. My favourite activity is playing piano. My hobbies are making cake, dancesport, playing UNO card with my brother and my sister. Tom decided to wait until Mary had some free time. Cümle ve Videolar ile zenginleştirilmiş içerik.


I love playing golf in my. How do you spend your free time when it rains, Jessica? Yağmur yağdığında boş.


We use the “second conditional” to talk about situations or actions in the present or future, which are not likely to. Bu cümleler dış kaynaklardan geliyor ve doğru olmayabilir. What do you like doing in your free time ? Bu üniversite ne zaman kuruldu?


A university job would give you a lot more free time.

To have a good time (İyi zaman geçirmek, daha sık bir dilek olarak kullanılır). Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Yazılı dilde ve konuşma dilinde her zaman ortaya çıkarlar. Free time (Boş zaman). Go back to the drawing boar Sil baştan başlamak, cümle içerisinde.


Arapça Dili, Punta Cana, Ingilizce Söz Dağarcığı. Toefl ve Ielts sınavları ile ilgili farklı kompozisyonlar hazırlayacağız. Bu cümle sizin puan alacağınız cümle olduğu için çok önemli :) Artık sizin.


Watching television is the most popular way to spend free time for millions of people. Yazı becerisini geliştirmek için okuyorsanız her okuduğunuz cümleyi ve kelimeyi. Ama sınavlarda falan belirli bir süre içerisinde parağraf yazacağım zaman mesela.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...