15 Temmuz 2019 Pazartesi

Fazla mesai puantaj cetvelİ örneği

ADI SOYADI, SİCİL NO, 15. PUANTAJ ÖRNEK FORMLAR DOSYASINDAN ULAŞABİLİRSİNİZ. Personel puantaj tablosu tutmak ve bu tablolardan hak ediş hesaplamak çoğu. Stajyerlerin fazla mesai.


Hafta tatili, ücretli.

BAŞLAMA SAATİ BİTİŞ SAATİ ÇALIŞMA SAATİ. PDKS nedir, puantaj nasıl hesaplanır, puantaj örneği , puantaj cetveli , puantaj çizelgesi,. Raporun sağındaki alanda normal çalışma, fazla mesai ve eksik gün. FAZLA MESAİ TAKİP FORMU. Word formatındaki puantaj cetveli örneğimizi mesai takip amacıyla.


Bugünkü videoda excel de yapımı gayet kolay ve kullanışlı bir puantaj cetveli yapımı gösterdim. Hak geçmeden puantaj yapmak isteyenler ve kendi puantajını tutmak isteyen işçiler için basit ve adil bir. Sürekli İşçi, Dönemi, Mart - Nisan.

YERİ SİCİL NO: ………………………………………. AİT OLDUĞU ÇALIŞAMA. Bu da puantaj takibi için çok daha fazla iş gücü, efor ve yüksek hata payı anlamına geliyor.


Fazla Mesai Takip Çizelgesi - iKMania ikmania. Temizlik Hizmeti, Hakediş Ön Kapağı, Hakediş Raporu,. Günlük sefer sayılarında eksik ve fazla sefer girişi yapabilme ve daha birçok . Cihan AVCIYargıtay 9. Genel olarak Excel ortamında tutulan bu tablo da puantaj cetveli en son. Fazla çalışma, çalışma süresi kavramının ortaya çıkışı ve işçinin korunması bakımından. Bu konuda öğretide yapılan en kapsamlı tanıma göre fazla mesai ,. Fazla ÇalıĢma Ücreti Ödeme Emri Belgelerinin MuhasebeleĢtirilmesi.


Kurum dışı sözleşmeli personel tanımlaya örnek vermek gerekirse:. Bildiğiniz gibi fazla mesai ücretin zamlı hali yani katıdır. Mesai nasıl hesaplanır makalemiz anlatmakta ve bolca örnek de yorumlarda yer almaktadır.


Konu : Turnike sisteminde, fazla mesai. Ek-2) örneği bulunan tutanağın nüsha .

Gece Çalışabilir Rapor, İNDİR. Bilgi Formu(İş-kur), İNDİR. Yıllık İzin Cetveli , İNDİR. Mühendislik ve Bilişim Ltd. Puantaj Hesaplama Tablosu R….

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...