17 Temmuz 2019 Çarşamba

Komagene çiğ köfte fiyat

Komagene çiğ köfte fiyat

Köfte Mega Dürüm TL. Ultra Mega Dürüm 1TL. Duble Dürüm 1TL. Komagene Porsiyonlar. Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


Komagene çiğ köfte fiyat

Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. WhatsApp Danışma Hattı. Kampanya koşulları için restoranın Promosyonlar bölümüne göz atınız.


Girişte normal karşıladı çalışanlar fiyat kg fiyatı sordum . Meze Ve Tatlı çeşitlerimizle hizmetinizdeyiz. Read real reviews, see HD pictures. Melikgazide iş yerlerine paket siparişi, Melikgazide hijyenik çiğ köfte , Melikgazide ünlü çiğ köfteciler, Melikgazide en uygun çiğ köfteci , Melikgazide uygun fiyata. Sipariş telefonu ve adres bilgisine aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Komagene çiğ köfte fiyat

Sektörün son kullanıcı fiyatları ile oluşan cirosu tahminen 4milyon dolar civarına ulaşmış durumda. Fast food Çiğköfte. Meksika fasulyesi, burger sos. Gercekten cok leziz cigkofte herkese.


Adıyaman bölgesine has özel. YTL, satış fiyatı YTL olan bir dürümün toplam maliyeti YTL dir. ERZİN-HATAY - ÇİĞ KÖFTECİLER.


Komagene çiğ köfte fiyat

Franschising ağı olmasından dolayı da oldukça dikkat çekici . Adres : Hamidiye Mah. Abdulkadir Karahan Cad. Uyaroğlu iş hanı No:(pazaryeri karşısı) - Konya Beyşehir telefon,adres ve . STANBUL Restaurant Ve Lokantalar Firmaları Burada ! ERİF USTA ÇİĞKÖFTE.


Müşteri hizmetleri telefon numarası: Faks numarası: E-posta adresi: İnternet adresi: . Her türde oyun parkını alışveriş sitemizden güvenle . Broşür Fiyatları Nasıl Belirlenir? Gelişen reklam ve baskılama teknolojisi ile birlikte her reklam aracında çok daha özel çalışmalar uygulanabiliyor .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...