5 Temmuz 2019 Cuma

Divanlar ile ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır aöf

Türk edebiyatı ile ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır ? Yüzyıl Türk İslam edebiyatıyla ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır ? Bu cevap ile ilgili tereddüdünüz varsa lütfen bize yukarıda yer alan formdan bildiriniz. Alkışla ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır ? Divan -ı Hümayun üyesi. Sınavla ilgili soru kitapçığının ön ve arka kapağındaki tüm kuralları okudum, anladım, kabul ediyorum.


AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ. Düzen ve değer olarak hukuk ile ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır ? Aşağıdaki sorulardan hangisinin cevabı. Türk alfabesi ile ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır ? Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi ile ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi. AÖF İlahiyat Önlisans 1. Karahanlı Türkçesiyle ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır ? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi.


A) İçtihad edip bir görüşe ulaşan kişi, başkasını taklit edemez. Sözcükle ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır ? Yazıda boşluklarla birbirinden ayrılır. Dilin en temel bileşenidir.


Parlamenter Hükûmet Sistemi ile ilgili olarak aşağıda verilen bilgilerden hangisi yanlıştır ? Uluslararası andlaşmalarla ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır ? Kaside ile ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır ? Milletvekillerini yüce divan sıfatıyla yargılamak. Genelkurmay başkanını. Ayırt etme gücü ile ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır ? Türk İslam Edebiyatının, aşağıdaki eserlerden hangisiyle başladığı kabul edilir?


E) Orhun Yazıtları. Bütçe Kanunları ile ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır ? B) Tarihi sit A) Mekânların ölçülendirilmesi sürekli okuma ha . A) Konuşma bölümlerinde, duraksama veya kekelemeyi belirtmek için .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...