28 Şubat 2020 Cuma

Samsung telefon garanti belgesi

Samsung telefon garanti belgesi

Tüketici Hakları ile ilgili detaylı . Ayrıca garanti sorgulama işlemi yaptığınız telefonun garanti belgesi ve faturası da her ihtimale karşı sorgulama işlemi sırasında yanınızda hazır . Teknik Servise gelişinde, garanti belgesinin veya satış faturasının, aslının veya okunaklı fotokopisinin ibraz edilmesi şarttır. Fatura ve Garanti Sorgulama. Android ve İOS işletim sistemli telefonlarda İMEİ numarasıyla garanti süresi nasıl. Telefon yanındaki aksesuar, pil, kulaklık, bluetooth, şarj aleti garanti kapsamına girmez. Garanti şartları garanti belgesinin ibrazı ile geçerlidir.


Yaptığınız IMEI sorgulama işlemi garanti kontrolü için değildir. LCD ve Plazma televizyonlar, harici, dahili,. Samsunga sadece telefonu goturuyorsun seri nodan herseyi takip edip ediyorlar.


Telefonun ekranı kırıldı garanti kapsamına girer mi sorusu akıllı telefon. Samsung Digital Plaza - Samsung Experience Store. Sbugün elizimize ulaştı ama kutunun içinde garanti belgesi yoktu sadece fatura vardı. Bilişim satışını yaptığı ürünler için garanti belgesinde belirtilen şartlar. Cep telefonu ve bilgisayarların kasasına yapıştırılan bandrol ve etiketlerin . En yakın yetkili servise nasıl ulaşabilirim?


Samsung telefon garanti belgesi

Marka yetkili teknik servis ile iletişime geçerek size en yakın servis noktasına ulaşabilirsiniz. Kullanıcı oyu: - ‎inceleme - ‎₺1. Gösterilen rakamlar bir önceki iş gününe aittir. Teknik servis, yanında faturası ve kaşeli garanti belgesi olmayan cihazlara, garanti dışı kapsamında müdahale etmektedir. Bu içerik size yardımcı oldu mu ? Fixplan Cep Telefonu Tamir Aracı.


Diğer elektronik cihazlarda olduğu gibi cep telefonlarında da garanti şartları büyük önem taşıyor. Peki hangi arızalar garanti kapsamına girer, hangi durumlarda cihaz garanti dışında kalır? Firmalar bu belgeleri aslında hukuken kendilerini korumak için kutuya koyuyor. Peki binlerce lira verip satın aldığımız akıllı telefon , bilgisayar ve.


Samsung telefon garanti belgesi

Satın aldığınız ürünün kutusunda garanti belgesi olup olmadığına bakın. Dağıtıcı firma tarafından sağlanan garanti koşulları ve prosedürüyle ilgili bilgileri, ürünle beraber gelen garanti kartında, kullanma kılavuzunda veya ürünün . Servise gönderilecek cihazlarda bazen garanti belgesi yetersiz olabilir. Yani her yeni model telefon için adamlar . SAMSUNG B3Garantili Sıfır Çift Sim Tuşlu Telefon. Bu numara yeni aldığınız telefonlarda kutunun üstünde ya da garanti belgesinde de . Yani bu garanti belgesi yada garantili ürün almak neyimize yarıyor o. Selfie) Kamera Yok Paket İçeriği Telefon , batarya, şarj cihazı, garanti belgesi.


En az yıllık bir kullanım garantisi ve ömrü veren. Apple ile telefonla iletişim kurarken, bulunduğunuz yere bağlı olarak çağrı ücreti. Garanti hizmeti almadan önce, Apple veya temsilcileri satın alma belgesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...