20 Şubat 2020 Perşembe

Meb desimal dosya 2020

Com eğitim kaynakları, öğretmenler yardımlaşma forumu. Bölüm ‎: ‎ İdareciler için Dosya ve Dokümanlar İndirme ‎: ‎16. SATANDART DOSYA PLANI ( DESİMAL DOSYA SİSTEMİ).


Meb desimal dosya 2020

GENEL KONULAR, 0- 099. MİLLİ EĞİTİM FAALİYETLERİ . Kurum ve kuruluşların iş ve işlemleri sonucunda teşekkül eden belgelerin, sistemli bir şekilde . DOSYALAMA SİSTEMLERİNDE STANDARTLAŞMA VE STANDART DOSYA PLANI. Okul Kayıt Yaşı Tablosu. Desimal Dosya – Evrak Numaraları dokümanı HangiSoru tarafından.


Onayı Çizelgesi (Temmuz-Aralık). This application lists the codes used in the Ministry of internal correspondence. Sedat YILMAZ - Fastest - Free - Safe.


Aday Kayıt Defteri – Dosyası : Yeni kayıt yaptıran öğrencilerin kimlik bilgileri yazılır. Lütfen SDP Kodlarını görmek için kurum seçiniz. TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI. KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU . Foruma Eklenen Son Dosyalar.


Konu araması özelliği OLMAYAN programda Genel Desimal Konularının altında ayrıntılarını ALFABETİK olarak sıralanabilir mi? Anlayışınıza ve emeklerinize . MEB , Psikososyal Müdahale Hizmetleri Genelgesi. B desimal dosya sistemine göre dijital olarak evrak numarası verebiliyor mu?


Meb desimal dosya 2020

Sonrasında çıkış butonuna basılarak dosya seç bölümünden desimal seçilmelidir. Bu yazının desimali 198. Klasörün sırtına gelen-giden de . Kamu kurum ve kuruluşlarınca elektronik ortamda veya evrak . YKS Sonuçları Açıklandı!


Eğitim Öğretim Yılı BEP Komisyonu . Standart Dosya Planı. BÖLÜM, DESİMAL DOSYA KODU, KONU, Ana Dosya, 1. Aşağıdaki sürenin dolmasını bekleyin .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...