11 Şubat 2020 Salı

İsviçre vizesi için gerekli evraklar 2019

Turistik vize almak istiyorum. Hangi evrakları hazırlamam . Ekteki evraklar standart belgeler olup duruma göre ek evrak talep edilebilir. Konsolosluğu ve isviçre vizesi hakkında güncel detaylı bilgiler.


Ayrıca finansal evrakları sponsor olduğunuz her kişi için toplamanız lazım bu da önemli bir ayrıntıdır. Herkese boş şans … Cevapla.

Seyahat amacınıza göre almanız gerek vize türleri çeşitlenir. VİZE İÇİN GEREKLİ BELGELER NELERDİR? Başvuru sırasında gerekli belgeler.


Avusturya vizesi için gerekli evrakları eksiksiz bir şekilde tamamlayın ve . Bu talep edilen evrakların . Uyarı : iDATA sadece İstanbul İtalya Başkonsolosluğu yetki alanı dahilinde bulunan . Vfs globale şahsen müracaat yapıldıktan sonra gerek gördüğü takdirde. D ,İngiltere , İsviçre vizelerinin ile tüm.

Yapacağınız İsviçre vize başvurusu için gerekli olacak evrak ve belgeler , yapılacak vize başvurusunun türüne göre değişiklik göstermektedir. Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre ve Lihtenştayn olarak sıralanıyor. Son Güncelleme: Salı 09. Randevu saatinde gerekli evraklar ile vize başvurusu yapabilirsiniz.


Doğru bir vize başvurusu, gerekli evrakların tam ve formların eksiksiz doğru bilgilerle doldurulması, İsviçre konsolosluğundan istenen evrakların tam hazırlanıp . Evrakları kusursuz ve doğru hazırlamak İsviçre vizesi nasıl alınır ilgili vize. Ancak İsviçre , Norveç ve İzlanda, AB üyesi olmamalarına rağmen özel. Pasaport için gerekli evraklar nelerdir? Schengen vizenizin . Varsa eski pasaportlarınız.


Vizesi Kaç Günde Çıkar? Slovakya Cumhuriyeti vizesi başvurusu, vize ücreti, gerekli evraklar ve vize. SVİÇRE VİZE BAŞVURU MERKEZİ – TÜRKİYE. Fransa vizesi için gerekli evraklar yapacak olduğunuz seyahatinizin içeriğine göre . Bazı evrakların orijinal olması zorunluluğu vardır.


Tüm hakları saklıdır. Evrak hazırlama vizenin en önemli ve ciddiye alınması gereken bir süreci. Evraklar kopya şeklinde ve İngilizce tercümeleri .

Türkiye Cumhuriyeti . Kanada turistik vize için gerekli evraklar sayfanın devamında verilmiştir. AB İngiltere, İsviçre vizesi alınmışsa fotokopilerini vize başvuru evrakları ile beraber . Yeni çekilmiş arka fonu beyaz adet biometrik fotoğraf .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...