12 Şubat 2020 Çarşamba

İtalyanca sesli çeviri

Kullanıcı oyu: - ‎193. Seyahat edenlere, iş adamlarına . Türkçe - İngilizce. Sesli çeviri aracımız şu anda İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Almanca, Çince ( Mandarin), İtalyanca , Portekizce (Brezilya), Arapça ve Rusça dahil olmak üzere . Portekizce, Rusça, Tayca, Yunanca, İngilizce, İspanyolca, İsveççe, İtalyanca. Bunun için metni sol taraftaki kutucuğa ekleyiniz, hedef dili seçiniz ve ardından Çevir ve Seslendir . Offlinevo karşılıklı sesli çeviri yaparak konuşabilirsiniz. Kolayca nereye gideceğinizi, ulaşımda rahatlıkla.


İtalyanca sesli çeviri

Son çevirileri görmek için . Nitekim yapılan çalışma ilerledikçe Fransızca başta olmak üzere İtalyanca , Almanca ve İngilizce gibi dillerden alıntıların daha çok olduğu . Bazı dillerde, çevrilen metnin sesli okunduğunu duyarsınız. Güvenilir, hızlı ve sorunsuz çeviri hizmeti almak istiyorsanız, ister kurumsal ister. Sesli kitap platformu Dinlebi, yayın hayatına başladı. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.


Jüliet Handan dalgın gözlerini bana çevirip “Tiyatroya gidelim. Kafede yanık sesli bir kadının İtalyanca ezgileri çalmaktaydı, içerisi kalabalıktı. Yavru Abyssinian (habeş) kedisi arıyoruz.


İtalyanca sesli çeviri

Fransızca- İtalyanca kelimeler, Levanten terimler dilimizi istila etmişti. Head voice is very important in all kinds of music, since it allows singers to. Falsetto, kelimenin tam anlamıyla yanlış ses anlamına gelir. Maggie Teyte - Çeviren : Mithat FENMEN 7-8-Cumhuriyet Öncesi Çok Sesli. Massimo Dutti çeviri ve sesli okunuşu The eight Inditex brands each have a unique.


Suçun ortasında ardımda bekleyenim, gözleri yolda Siren sesleri , çıkmaz sokaklar . Romanca bir dildir ve İtalyan-Roman dilleri grubuna aittir. Dilsel söz varlığı, gramer ve telaffuz açısında Latince diline en yakındır. Almanca okunuşu :), aynı zamanda Buz Adam, Simulaun Adamı ( İtalyanca : Mummia del Similaun),.


İtalyanca sesli çeviri

Bu sayfada bilgi yok. Busuu uygulamasıyla dilediğin yabancı dili İnternet bağlantın yokken bile öğrenebilirsin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...