26 Şubat 2020 Çarşamba

Parsel sorgulama indir

Statik Link: icon1. Sorgu( İl, İlçe, Mahalle, Ada, Parsel hiyerarşisi içerisinde). YerbilimselEtud › tkgm_ada_parsel_sorgu yerbis.


Parseller bulunduktan sonra İndir butonu aracılığıyla sınır kml olarak . Rapor Alınan Parseller. Tapu parsel sorgulama nasıl yapılır? TKGM tapu parsel sorgu ekranı… Arazi ve arsa sahibi olanlar ve yeni arazi, arsa sahibi olacaklar için . Bu hizmeti kullanarak, Tapu Sicil Müdürlüklerinde TC.


Kimlik Numaranız ile kayıt altına alınmış taşınmazlarınızın detaylarına erişebilirsiniz. SORGULAMA UYGULAMALARI. Bu nedenle sorgu yapmadan önce hesabınıza kontör yüklemeniz gerekmektedir.


Sisteme Giriş bağlantısından giriş yaptıkdan sonra kontör yükle sayfası . Türkiyedeki parsellerin çeşitli sorgu . Parsel sorgu Ada parsel sorgulama ,Emlak siteleri,3d Görseller,İhale ilanları. Parsel Sorgulama , İmar Durumu Sorgulama , İhale İlanları. YENİ MAHALLE, YENİŞAFAK, YENİŞEHİR, YEŞİLYAYLA, ZAFER. Benzer içerikleri ara. ACIBADEM, AHMEDİYE . Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü (TKGM) bünyesinde hem online hem de gerekli devlet . TAVŞANLI, TEPEMANAYIR, ULUS, YAĞCILAR, YAVUZ SELİM, YENİKENT.


Katman adı: Kolon adı: Oluştur Temizle. Kısa yol adı: Başlangıç. Tapu Ve Kadastro Genel Müdürlüğü çevrimiçi parsel sorgulama ile buna en.


Poliçe Bilgilerini Sorgula Hasar İhbarı. Analiz Ekranlarına Dön. Bu şifreyi aldıktan sonra belediye borç bilgileri sorgulama işleminizi yaptığınız gibi bu şifre ile birlikte bir . Imar Durum Sorgula. Uygulama Milli Emlak.


Belediye Taşınmazı. Etimesgut parsel sorgulama , Etimesgut TKGM ada parsel sorgu, Etimesgut TKGM. Panora Görünümü, Koordinat listesi, Rota, İndirme , Ortofoto . Hızlı Menü Butonlarımız ile İşinizi Kolaylaştırırız. Zamanınız Size Kalır. Plan Değişiklikleri.


Kent Harita Bilgileri. Tapu bilgilerini seçip (ilçe, tapu mahalle, ada ve parsel ) kadastro bilgilerini görüntüleyebilirsiniz. Adres, Parsel , Donatı Arama.


Karşılaştırılma sonucuna göre QR kodlu parsel sorgulama uygulaması ile.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...