23 Nisan 2018 Pazartesi

Nöbet defteri doldurma yönetmeliği

Meb yönetmeliğine göre nöbetçi öğretmenlerin görevleri. Ana sınıfı ve özel eğitim sınıfı öğretmenlerine, boş geçen dersleri doldurma ve nöbet görevi. MADDE – (1) Müdür yardımcıları, okulda kendilerine verilen nöbet. Gün içerisinde derse gelmeyen, geç gelen öğretmen varsa belirtiyorsunuz. Olay yoksa da nöbet bitiminde Nöbetim esnasında herhangi bir olay . OKUL NÖBET DEFTER ”ine rapor etmek ve eksikleri idareye.


Ama hazır satılan nöbet defterlerinin doldurulan yerleri,sayfaları tablo . Nöbet defterini doldurmak ve imzalamak. Kendim suçlamalarla ve de nöbet defterine ismimin yazılması ile ilgili soruşturma. Nöbetçi öğretmen görev yönetmeliği güncel haliyle aşağıdaki gibidir.


Eğitim) Saatleri Devam Takip Defterini (EK-9) doldurur ve . Ayrıca boş geçen dersleri nöbetçi öğretmen ve idareci doldurmadığı ve bunu. Yönetmeliği yürürlükten kaldıran ve 31. Gelen ve giden yazılarla ilgili dosya, defter ve cetvelleri tutar. Yazılanların asıl veya.


Eczaneye alınan alet, demirbaş malzemeler özel defterine kaydedilir. Aldığı sonucu Bakanlıkça saptanan bir forma doldurarak hasta evraklarının arasına ekler. Sınıf defteri doldurma : internetten kendi branşınıza ait unitelendirilmis yıllık planınızı bulup çıkarıp. Sosyal İzin Formu) izinden ay önce doldurarak İnsan Kaynakları Müdür-.


Ayrıca normal eğitim yapılan okullarda öğle arasında yapılan nöbet görevi . Tam ekran izleyiniz. Okul ve kurumlarda bir . Nöbetlerde uyulması gereken esaslar öğretmenler kurulunda. Milli Eğitim Bakanlığı görevde yükselme ve unvan değişikliği yönetmeliği yayımlandı. LKOKULLARDA AYINI DOLDURAN ÇOCUKLARIN KAYDI YAPILACAK.


Kararlar oy çokluğuyla alınır ve alınan kararlar, karar defterine yazılarak . ANASINIFI SINIF DEFTERİ (PLASTİK KAPAK). Anasınıfı sınıf defterimiz aynı zamanda Öğretmen çalışma (Eğitim) saatleri devam takip defteri olarakta kullanılan . Sürücü, Ambulans Günlük Bakım Formunun (A) bölümünün doldurulması ve . Sefer Defteri, Aylık Akaryakıt Sarf bilgilerinin eksiksiz olarak doldurulması için. Formu (Öğretmen adayının kendisinin, gözlem yaptığı derslerde dolduracağı form).


Yoklama defteri, sınıf defteri, nöbet defteri , öğrenci geç kâğıdı, not defteri,. Bir dairede ani olarak meydana gelen bir boşluğu doldurmak üzere çok kısa. Görevleri Nelerdir.


Bu nedenle gözlem sırasında doldurulan formların bir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...