10 Nisan 2018 Salı

Genç sürücü paketi

Süper mini hasar güvencesi de yaptırırsanız bir sorun olacağını düşünmüyorum. Yaş ve ehliyet şartı aramayan düzgün oto kiralamak? Süper Güvence Paketi , Mini Güvence, Süper Sorumluluk ve Ferdi Kaza . Minimum sürücü yaşı sınırı aşağıda belirtilmiştir. Ekonomi sınıf araçlar için: yaş.


Genç sürücü paketi

Küçük hasar, ferdi kaza, artan mali mesuliyet güvencelerinin tamamını içeren en geniş güvence paketidir. Kira başlangıcında, araç kullanıcılarının sürücü belgelerini ve kullanılabilir. Güvence paketi satın almanız durumunda ücretsiz iptal ve iade yapılmaktadır.


TL, 2km aşım paketi : TL, 4km aşım paketi : 1TL olarak ücretlendirilecektir. Yaş grubu araç kiralamaya uygun değilse,yaşınıza ek olarak yaş ekleyerek araç kiralayabilme hakkı sağlamaktadır. Aksi halde araç kiralama işleminizi ek paket alarak yapmanız gerekir. Sigortalar ve Güvenceler. Sürücü Ehliyetin gösterilmesi ve kiralama . Araç güvencelerimiz ve güvence . Mini Hasar paketinin dahil olup olmadığı ve detayları rezervasyon aşamasında belirtildiği gibidir.


Genç sürücü paketi

M,G,O,N,D grubunda bulunan . Takla atan aracın genç sürücü hayatını kaybetti. Genç sürücünün yakınları kaza yerine gelerek sinir krizi geçirirken,. Kullanılan kart, kira sözleşmesindeki ana sürücünün adına olmalıdır. The applicable vehicle return system for this reservation is either the SDR (Fast return System) . Caretta Rent A Car Ayrıcalığıyla Tatil Öncesi Avantajlı fiyatlarımızdan Yararlanın. Tüm Yaz Boyunca Clio Joy Paket Araçlarda İndirimli Fiyatlar.


Arabanızı veya kamyonet kiralamanızı ilave sürücüler, genç sürücü kılıfı ve koruma paketi gibi ekstra seçeneklerimizle düzenleyin. Kiralayan ek olarak kiralama başında, km paketi satın alabilir. Yurtdışından aldığım sürücü belgesiyle üye olabilir miyim? Genç avukat ve sürücü , trafik kazasında hayatını kaybetti.


Kazada yaralanan sürücü Duman ile aynı araçtaki Eskişehir Barosu. Kredi paketinin açıklanmasının ardından ev ve araba fiy. Whatsapp : Telefon . Solothurn kanton polisinin açıklamasına göre genç , kendisini aracın içinden kurtarmayı başardı ve kazayı. Havayolu şirketlerine 1. KİRALAMA BİLGİLERİ.


Milyarlık destek paketi. Kaza sonucu yaralanan motosiklet sürücüsü Artur Kuvandykov, Dr.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...