12 Nisan 2018 Perşembe

Iphone arka plan değiştirme

Iphone arka plan değiştirme

Dinamik ve durağan görüntül. Düzen: Metninizin ve resimlerinizin slaytta düzenlenme şekli. Resimlerin arka planı nasıl silinir? Arka plan nasıl silinir?


Iphone arka plan değiştirme

Zoom toplantısındayken kontrol . Merhaba Ben hangi kullanıcı düğmesine dokunun UIButton arka plan rengini değiştirmek istiyorum. Degrade kullanarak arka plan rengini gösteriyorum, kullanıcı . Rehberler akillitelefon. Rengi ters çevirme, renk değerlerini değiştirir. On iOS devices, you can use virtual backgrounds in meetings, events, and training sessions using the Webex Meetings mobile app.


OS uygulaması PhotoRoom. Popüler videolu görüşme uygulaması Zoom, sanal arka plan özelliği ile. OS ve Android yüklü cihazlarda kullanılabilen WhatsApp karanlık mod ile uygulama karanlık bir görünüm alırken arka planda siyah . Bir arka plan efekti seçme veya arka planıbulanıklaştırma seçeneği Android için. Alt yazıların ve açıklamalı alt yazıların görünümünü değiştirme.


Apple CarPlay, iOS duvar kağıtları için yeni bir dizi benzer arka plana sahip. Bokeh, portreler için bulanıklaştırılmış arka plan etkisi ve fotoğrafın belirli alanlarına uygulayabileceğiniz ince ayarlar göze hitap eden sonuçlar . Ayarlar - Genel - Erişilebilirlik . Yeni duvar kağıdınızı masaüstü bilgisayarınız ya da telefonunuzda arka plan olarak. Duvar kağıdını değiştirme.


Metin mesajı duvar kağıdının tamamını değiştirmek istiyorsanız, bir sonraki yöntemi ziyaret edin. Not defterlerinin, bölümlerin veya sayfaların rengini değiştirme. OS için OneNote Diğer.


Message Rengini Ek Bir Uygulama ile Değiştirmek. Ayrıca karanlık Mod olarak adlandırılan, tüm ekranlar, görünümler, menüler, kontroller ve arka planlar için özenle seçilmiş bir ön plan renkleri . Fotoğraflara dokunun. En kayda değer değişiklik, arka plan konum izleme bildirimlerinde eklenen şeffaflık.


OS ve daha öncesinde, sadece . Also on Guiding Tech. Bu sayede dağınık . Farklı yelpazelerden sunulan arkaplan duvar kağıtlarını indirin. WhatsApp görüşmelerinizin arka planını değiştirmek için ilk olarak WhatsApp uygulamasını açın ve ekranın sağ üst tarafındaki menü tuşuna . Ayrıca videolarınıza arka plan rengi ekleme veya değiştirme seçeneği . Cep telefonunuzun çehresini değiştirmeye var mısınız?


Iphone arka plan değiştirme

Yorumlarda paylaşınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...