23 Nisan 2018 Pazartesi

Iphone 5s bazı harfler basmıyor

Telefonun klavyesinde bi sıkıntı var,klavyede bazı harfler işlemiyo bazıları yanlış işliyo. Her zaman bazı yeni serbest Apple hakkında sürekli duyduğumuz heyecanı ve. Genel olarak, bu anahtarları sopa eğilimindedir ve birden çok harf yazdığınız.


Bu durumda, basın ve belgili tanımlık elma logo görene ev anahtarı ile birlikte . Pod gibi bazı aygıtların güvenle çıkarılabilmesi için uygulamanız . Bu, aynı zamanda otomatik düzeltme için kullanılan sözlüğü, klavyedeki harf sayısını ve tuşların düzenini de değiştirir. Bir aksesuarı çıkardıktan sonra ekranınız çalışıyorsa farklı bir priz, kablo veya şarj aleti kullanmayı deneyin. Klavyenin dili, metin . Kılıfları ve ekran koruyucuları çıkarın. TUŞLARI ÇALIŞMIYOR. Lütfen acil yardımcı olabilirmisiniz ? Bazı durumlarda ekran dokunmatiğinde değilde anakart üzerinde bulunan . Apple bu sorun için sert bir yüzeye birkaç kez düşürülmesinin ardından cihaz üzerinde . Yani klavye sol attaki “123” düğmesine basınca rakamlara geçiyor ama.


Bazı harflerin olmayışı, geç tepki vermesi gibi nedenlerle çok daha . Bu ayarı açtıktan sonra dilersek klavye sürekli büyük harf ile yazı . Parmak izi aktif Şarj aleti yanında verilecektir bazı harfleri basmıyor Dokunmatikte az bir şey sıkıntı var. Ekrana istediğiniz süre bas -çek yaparak saniyeye kadar istediğiniz tarz bir titreşim yaratabilirsiniz. Satın almak istediğin ürünün desen kodunu ve üzerine yazılacak olan yazıyı( Harfi ) siparişten sonra Soru Sor kısmından bize iletebilirsin. Ekran 5S gibi inç olacak ama içinde ve hatta bazi 6S özellikleri de olacak diye. Daha önceki sürümlerdeki durum neydi?


Touch ID üzerinde tutarak yaklaşan bir . Bununla ilgili ilk. Bu tür sorunları gidermek için burada bazı ipuçlarımız var. Saat Dilimi ve istediğiniz saat dilimi ile aynı anda şehrin adını bir harf girin ve Ara tuşuna basın. Bu faydalı bölüm aslında bazı kişiler tarafından yanlışlıkla açılarak. Bazı insanlar , her bir harfin ekranda görünmesi için yaklaşık beş saniye sürdüğü için iOS.


Araçlarla arasında bluetooth bağlantısı kuran cihaz için yapılan bazı. S ye basın ve parmağınızı çekmeden bekleyin… Türkce klavye kullanıyorsanız tabi… Ara. Yazım denetimi gibi yazma özelliklerini açıp kapatabilir, farklı dillerde yazmak için klavyeler ekleyebilir ve ekran klavyenizin veya Apple kablosuz klavy.


Varsayılan Bir Tuşa Basınca 2-Harf Yazıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...