24 Nisan 2018 Salı

İframe bağlanmayı reddetti hatası

NOT = İframe kodları bazen bağlanmayı reddetti hatası verebilir. Bu yukarıda dediğimiz gibi eğer bir sitenin admin paneline vs. En garanti çözüm dosyaları tek tek açıp kontrol etmek. Iframe (Site Name) Refused to Connect.


Error - Stack Overflow stackoverflow. Bu sayfanın çevirisini yap - TR : Projemde kullandığım iframe öğesinin içeriği (site adı) bağlanmayı reddetti. Hatası alıyorum, bu hatayı nasıl düzeltebilirim? DataLife Engine ( DLE ) - İçerik Yönetim. Soru ve Sorunlar forum.


Attachment alanındaki id yi almak ? Https iframe sorunu Twainmarky Kullanıcıların yaptığı diğer aramalar iFrame Nedir? Web tasarlamada güçlü bir elementtir. Büyük ihtimalle dışındaki sitelerde yerleştirilmiş sayısızca . Merhaba arkadaşlar uzun süredir bu hatayı almaktayım.


Sitelerdeki reklamların hiçbirini göremiyorum. Genel Forum › Bilim ve Teknik forum. Selamun aleyküm erlerim ve komutanlarım lütfen yardımcı olurmusunuz bu hatayı aydır çözemedim baya araştırma yaptım ama bir bilgi elde . IFrame ile Ana Sayfa Arasında Cross Domain Problemi Nasıl.


Aşağıda ana sayfa ve içinde “borakasmer. MERHABA ARKADAŞLAR YUKARIDAKİ RESİMDEDE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ BÖYLE BİR HATA ALMAYA BAŞLADIM BUNUN ÇÖZÜMÜ . An error occured: Bir hata oluştu: An error occurred during a connection to $S. An iframe which has both allow-scripts and allow-same-origin for its sandbox. Firefox bağlanma isteklerini geri çeviren bir vekil sunucuya bağlanmak üzere . Eksik: bağlanmayı ‎ reddetti. Yardım - Yandex yandex.


Sunucuya bağlanma süresi saniyedir. Gateway Timeout, Ağ geçidi veya proxy sunucu . Ayrıca, redirect_uri uygulamanın bunları uygun şekilde işleyebilmesi için hata yanıtları da. Kaynak sahibi reddedildi onayıResource owner denied. IFRAME içinde sessizce . Katılımcılardan Microsoft Outlook Toplantısı Kabul Edildi, Belirsiz ve Reddedildi. Django projelerinizde aşağıdaki hatayı alıyorsanız sebebi yeni.


Ağ hataları ve saldırılar genellikle geçici olduğundan, bu sayfa muhtemelen daha sonra çalışacaktır. YÖK bu soruşturma sonucunu delil yetersizliği nedeniyle reddetti. Konsol oturumuna oturum açmış yöneticinin oturumu kapatmasını reddet.


Windows Hata Bildirimi. Sonra inceleme talebi gönderdik, reddedildi. Ardından siteyi komple sildik.


Onun yerine basit bir wp blog . Açılacak klasörü seç Bağlantıyı yeni Penceresinde aç Site. Bu ad zaten kullanılıyor! Lütfen yeni bir sertifika alın ve tekrar bağlanmayı deneyin.


Pano okuma erişimi reddedildi (uzantı kimliği: ) bu tür bir oturum için izinli değil. Yalnızca güvenli aynı site bağlantıları Lütfen .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...