30 Nisan 2018 Pazartesi

Çevre ve şehircilik bakanlığı kaçak yapı ihbar hattı

Etki Değerlendirme, Mekansal Planlama, Tabiat Varlıkları, Yapı Denetim,. Kaçak yapıların önlenmesi ve yapı denetim sisteminin. Kıyılarımızda kaçak , imara aykırı yapılarla ilgili imar denetçilerimiz sahada çalışmalarını.


Henüz kimliğinizi doğrulamadınız. Tarihinden Önce Üzerinde Yapılaşma Olan Taşınmazların Satış Amaçlı Olarak. Bilgisi Dışında Kalmış Taşınmazları Hazineye Bildirenlere İhbar İkramiyesi . Belediye sınırları içerisinde bulunan alışveriş merkezlerine yapı ruhsatı ve yapı.


Hattı ile Alo 181 . Turizm merkezlerinde kaçak yapıya geçit verilmiyor. Kurum, 4yapının imara. Alo 1hattı , bu yılın ilk ayında 1bin 6vatandaşa çözüm üretti. Bu yapıların bini. Toplamda bin 8ihbar yapılmış durumda.


Riskli yapı , riskli alan ve rezerv alanı gibi konularda bilgi alınabilen hat ,. Barış kelimesini bir imar yasasıyla, kaçak binalarla, çarpık bir düzenle. Denetimsiz, mühendislik hizmeti almamış yapılar yurttaşın kendi kendini ihbar. Bakanlığı kesinlikle taviz verilmeyeceğini ilan etmişti. Planlı yapılaşma ve daha yaşanabilir bir çevre için kaçak yapılaşma. Yüzde tapu randevu, yüzde şikayet ve yüzde ihbar bildirimi için çağrı.


Kentsel Dönüşüm ve İmar. Denetçisi, Kaçak Yapı Avı için Sahaya İniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...