10 Nisan 2020 Cuma

Transparan davetiye

Transparan davetiye

PVC malzeme kullanılarak imal edilen, saydam ve yarı saydam iç kartlara sahip şeffaf davetiye modelleri. Yarı şeffaf PVC iç kartı üzerinde varak baskılı şık ve modern şeffaf düğün davetiyesi modellerinden. Bu sayfanın çevirisini yap Şeffaf davetiye. Tüm davetiye modellerini bulabileceğimiz platformda davetiyelerinizi online olarak satın alabilirsiniz.


Transparan davetiye

En yeni, ekonomik davetiyeler için takipte kalın. Davetiye Modelleri. Yazıların basılı olduğu üst tarafı aydınger ( transparan kağıt), çiçek desenlerinin basılı olduğu alt tarafı 3gr kuşe.


Bu bilgiler ile davetiye tasarımınızı hazırlayıp onayınıza sunacağız. Onayınız alındıktan sonra davetiyeler üretime alınır. Siz onay vermeden kesinlikle baskıya. Beşiktaş davetiye , ilginç davetiyeler , davetiye modelleri, ucuz davetiye , özel davetiye , davetiye beşiktaş, şeffaf davetiye , istanbul davetiye , davetiye , şeffaf . Sade,elit, zarif ve modern tasarımların yer aldığı bir koleksiyon. Yıla özel şeffaf davetiyelerin, mühürlü davetiyelerin ve . Mektup, davetiye ve benzeri kartlar için kullanılabilir.


Transparan davetiye

Fiyat adet zarf içindir. Vellum Wedding Invitations Floral, White Flower Wedding Invitations with Vellum Wrap, Watercolor Greenery Wedding Invitation Suite Printed Sophisticated and . Konuklarınıza düğün mekanı ve saatini bildirdiğiniz davetiyeler , birçok detayı üzerinde barındırarak yapılacak düğün ile ilgili ilk ipucunu. Retro davetiye fabrika satış merkezi olarak online sipariş verebilirsiniz.


Mavi Masa Ayarları, Düğün Fikirleri. Kaynak: blushdavetiye. Yemek tarifleri, ev fikirleri, stil ilhamları ve deneyebileceğiniz başka fikirler keşfedin.


Transparan davetiye

Akrilik malzemesinin her tonundan yararlanarak sizlere cam şeffaf davetiye modellerini geliştirdik. Yeni sezonun trend davetiyesi arasında yer alıyor. Yeni düğün ve nişan davetiye modelleri, Çiçekli davetiye modelleri davetiye modeli ve en yeni düğün davetiyesi modeli için . Sepetinizde ürün bulunmuyor. Saved from blushdavetiye. Monogram kemerli transparan davetiye modellerimiz, yüksek kalite 3gr kağıtlardan üretilir.


Asetat PVC materyalden. Fotokopi Kağıdı urun. Pakette Sayfa ATabaka Vardır ASayfa Tabaka Üzerinde . Transparan davetiye. Modern ve şık görüntüsü nedeniyle, monogramlı transparan davetiyeler ve çiçek desenli transparan davetiyeler , sadelikten yana olanların tercihleri arasında yer . Baski Ücreti Almiyoruz-Ohne Druckkosten-Baski Ücreti . Gösterilen sonuç sayısı: 1. Detaylar için sola . Online Sipariş Vererek ya da Mağazalarımızı Ziyaret .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...