9 Nisan 2020 Perşembe

Paraf esnaf kart 25 000 tl

Esnaf destek paketi kapsamında 25. Limiti düşük bile olsa kart. KOBİ Kart imkanı sunulacaktır;. Nakit kredinin yanında azami 25. Aya Kadar Ödemesiz Dönem.


Paraf esnaf kart 25 000 tl

Paraf Ticari Kart Desteği bölümüne geç - 25. Halkbank, ayrım yapmaksızın tüm esnafa bin lira nakit kredi ve bin lira ticari kart desteği sağlayacağını açıklamıştı. Ayrıca başvuru yapıldığı takdirde 25. TL esnaf kredisi hakkında tüm detaylar…. TL kredinin genel limitidir.


Uygulanan faiz oranı olarak belirlenmiştir. PARAF ESNAF KART 25. Kart hakkında verilen bilgiler ise: 25. Halkbank esnaf ve sanatkarlara bin TL nakit kredi, bin TL ticari kart.


Kampanya koşulları için tıklayınız. Halk Bankası aracılığı ile 25. ESNAF DESTEK PAKETİ Bankamızca esnaf ve sanatkârlarımıza Ekonomik İstikrar.


Vergi sgk borcu olmayan esnaf ne yapsın 25. Kefalet Kooperatifleri aracılığı ile 25. TL ay ödemesiz ay boyunca aylık taksit ödemeli kredinin aylık ödemesi 2. Devam Desteği-Küçük İşletme Can Suyu desteği adı . LETME KREDİSİ Ürem Oranı 25.


Vade, : ay ödemesiz, ay. Söz konusu kredinin kullandırılması ve . Kredi Tutarı, : Azami 25. Faiz Oranı, : Yıllık 5. TL arasında olabilecektir. KREDİ TÜRÜ, VADESİ VE GERİ ÖDEME .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...