29 Nisan 2020 Çarşamba

Patent alma ücreti

Hesap Kodları, Hizmetin Türü, e-Devlet Üzerinden Yapılan Taleplere İlişkin Ücretler (TL). Rüçhan Hakkı Talebi Ücreti. Buna göre, patent ve faydalı model başvuru ücretleri 4lira;. Devlet üzerinden yapılan patent ve faydalı model başvuru ücretleri liradan liraya, marka tescil ücreti 23liradan 2liraya . Daha öncesinde yurtdışına yaptırıldığı için ayrıca tercüme ücretleride patent alma maliyetlerini artırıyordu.


Birinci İnceleme Raporu Düzenleme Hazırlık Ücreti. CRET TARİFESİNE İLİŞKİN TEBLİĞ. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz. Buluşlarınıza ücretsiz ön araştırma yaptırabilirsiniz. Fikirlerinizin patentlenmesi için.


Bültene İtiraz, 5TL. Enstititü Kararına İtiraz, 7TL. Adres Değişikliği, 1TL. Bir patent başvurusunun geçerliliği için, Ücret Tarifesinde öngörülen başvuru.


Faydalı model başvuru formu, sorgulama, örnekleri, belgesi, ücreti , patent faydalı model. Tescil almak istediğiniz. Sıkça Sorulan Sorular. Bilim Kurulu tarafından belirlenir ve TÜBİTAK tarafından ödenir.


SORU : Yazdığım romanımın telif hakkını almak istiyorum. Bu fikrimden hareketle bir bilgisayar programı yazdırttım ve ücretini de ödedim. Sayılı KHK Uygulama Yönetmeliği m. Markanızı hemen tescilleyelim. Etiket: patent alma ücreti. Her ülkenin patent başvuru ücreti değişken olmakla birlikte, korumanın devam.


Birbirine bağlı buluşlar sebebi ile lisans almak veya. Eğitim ve Öğretim Ücretleri ve Burslarla ilgili detaylı bilgiye sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Değer üzerinde etkili olan çok sayıdaki faktörü ele almanın zorlaştırdığı patent.


Avans ücreti (zorunlu):. Hizmet Sözleşmesi (zorunlu): Belge alma sürecine kadar geçerli olan TSE ve başvuran kurum arasındaki hizmet . Bu süre içinde de yıllık ücretlerin ödenmemesi halinde patent hakkı, . Telif, tercüme haklarının satın alma ve kiralama ücretleri ,. Detaylı bilgi almak için tıklayınız. Buluş konusunu açıklayan tarifname,. Başvuru dilekçesi,.


Patent alma ücreti

GSTürkiye, üyelerine ücretsiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...