30 Nisan 2020 Perşembe

Patent ücreti

Hesap Kodları, Hizmetin Türü, e-Devlet Üzerinden Yapılan Taleplere İlişkin Ücretler (TL). Patent Başvuru Ücreti , 50. Rüçhan Hakkı Talebi Ücreti. Marka Başvurusu Ek Sınıf Ücreti , 250.


USD arasında değişmektedir. Coğrafi İşaret Tescil Belgesi .

Tahmini belgeye bağlanma süresi ise ila aydır. MÜCBİR SEBEP ÜCRETİ 3. Kanun Hükmünde Kararnameye göre hersene ödenmesi gereken yıllık yenileme ücretleri olmasıdır. Belgeye bağlanma süresi ise ortalama ila aydır. Burada belirtilen maliyetler ile ilgili bilinmesi gerekli bir diğer husus da, ödenmesi gerekli ücretlerin belge . Bir patent başvurusu veya patentin korunmasının devamı için gerekli olan yıllık ücretler patentin koruma süresi boyunca her yıl vadesinde . Uzman vekillerimizin danışmanlığında en uygun fiyatlara tescil işleminizi yaptırın.


Bu makalenin devamında bu ücretler hakkında, bu ücretlerin nasıl ödendiği, ve bu ücretlerin miktarları ile ilgili bilgi bulabilirsiniz. Uluslararası başvurular için yıllık sicil kayıt ücretleri ödenmemektedir.

Raporundan Sonraki İşlem Ücretlerinin. Desteklenmesi (TBF-3):. EPO, Amerika , Japonya patent belgesi sonrası hibe. Buluşlarınıza ücretsiz ön araştırma yaptırabilirsiniz. Bir patent başvurusunun geçerliliği için, Ücret Tarifesinde öngörülen başvuru ücretinin başvuru ile birlikte veya başvuru tarihinden itibaren herhangi bir bildirime . Bültene İtiraz, 5TL.


Enstititü Kararına İtiraz, 7TL. Adres Değişikliği, 1TL. Yasa ve ilişkin mevzuata göre başvuru, tescil ve ilişkin konularla ilgili olarak ödenen ücretler şunlardır: £. Bu süre patente başvuru . Başvurudan belge aşamasına kadar ödenecek ücretler çeşitlilik göstermekte ve daha sonraki yıllık koruma süresi boyunca ödenecek. Başvurun ÜCRETSİZ olarak markanızın tescile uygunluğunu araştıralım! Gün içerisinde geri dönüş yapalım.


Online müşteri, iş, marka, patent , tasarım analiz ve takibi yazılımı. Devlet üzerinden yapılan patent ve faydalı model başvuru ücretleri 03 . Faydalı Model Belgesi düzenlenmesi: Belge düzenleme ücreti ödendiği takdirde, TPE başvuruya bir Faydalı Model Belgesi . Bu ücret üç ay içerisinde yatırılmalıdır. Geleneksel ürün adı başvurusu için gerekli belgeler nelerdir?


Bu çalışmada, patent veri tabanlarına ulaşılmasını sağlayan ve ücretsiz hizmet veren patent arama motorlarından birkaçının kullanımı incelenmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...