23 Nisan 2020 Perşembe

Pdf ye İçindekiler ekleme

Pdf ye İçindekiler ekleme

Birden fazla liste için. Tablosu Oluşturma:. Adobe Acrobat XI Pro ile Yer İmi Ekleme , Adobe Acrobat İçindekiler Sayfası Ekleme , PDF içindekiler.


Aşağıdaki görselde, açılan bu penceredeki seçeneklerin ne anlama geldiği anlatılmıştır. Yüksek kaliteli PDF. Belgeyi PDF veya EPUB biçiminde dışa aktarırsanız içindekiler gezinmeyi destekleyen. Kullanıcı bilgisayarı yerine Fiery sunucusu ürününün sunucudaki işleri dönüştürmesine izin vermek ve kullanmak istediğiniz PDF ayarını seçmek için. Bir 3B PDF şablonu seçip ardından seçtiğiniz 3B görünümler, notlar, özel.


PDF dosya içeriğini resim olarak ekleme. PUÇLARI : PDF pencerenizi simge . Yazı yazma alanı: Yazı yazma, resim, tablo, şekil eklemek için kullanılan bölümdür. Cetvel: Yatay ve dikey cetvel.


Yazılan belgelerde içindekiler kısmında başlıklara tıklanır. Metinde geçen belge. Stiller kısmına odaklanıyoruz. Normalde Başlıkve başlık vardır, başlık ye tıklayarak.


Bu iyi sonuç vermeli, bkz. Bölümleri içindekiler tablosundaki yer imlerine göre farklı belgelere ayıkla. Her iki içindekiler tablosunu da elle mi . PDF Üst verisinden Eser Ekleme.


Pdf ye İçindekiler ekleme

Belge baslıklarından bir içindekiler tablosu oluşturmak istiyorsanız bu seçimi yapın. Pub ye göre avantaj sağladığı görülecektir. Y Özoğlu - ‎ Alıntılanma sayısı: - ‎ İlgili makaleler Acrobat Pro ile İnteraktif PDF Oluşturmak Eğitim Seti - Eğitime. METNE RESİM, ŞEKİL, GRAFİK GİBİ NESNELERİ EKLEME ______ - 17.


Dokümandan içindekiler dosyası ve indeks dosyası oluşturulabilir. InDesign CSile ePUB. SLAYTLARA ALT BİLGİ, ÜST BİLGİ EKLEMEK. Belgeye tablo, çizim, bağlantı, simge gibi nesneler eklemek için ekle sekmesi altındaki.


Pdf ye İçindekiler ekleme

C¸izelgeler Dizini. Sekiller Dökümana Nasıl Eklenir? C¸ok Sık Kullanılan Matematiksel . Sık kullandı˘gınız haber sitesini ekleme (sayfa 25).


Içindekiler bölümündeki girdilere metin temin etmek için etiket . Numarasına göre sayfaya gitme. Dosyayı bilgisayara kaydetme.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...