12 Eylül 2019 Perşembe

Youtube 1000 abone plaketi

Youtube 1000 abone plaketi

Biz de İçerik Üretici Ödülü abone sayısı aşamalarına ulaşan içerik üreticileri gururla tebrik ediyoruz. Aşağıdan, İçerik Üretici Ödülleri hakkında daha fazla bilgi. Satın aldığınız aboneler sayesinde bu kuralı . , her milyon izlenme için her video sahibine aynı miktarda para vermiyor.


Youtube 1000 abone plaketi

Gerçekten yaşamak için yeterli sayıda abone ve izleyici kazanmak hiç . Her ödül farklı boyuttadır, kanalın abone sayısına göre ödül de büyür. Resim, Adı, Açıklama. Ve bugün sana nasıl yaptığımı göstereceğim… Aynı şeyi sen de yapabilirsin? Güçlü Çalma Listeleri” oluşturun.


Plaketin üzerinde kanal ismi yazarken, . Dünyanın en büyük video platformu olan , düzenli olarak içerik. Kanal Medya Grubu Dijital Medya Müdürlüğü bünyesinde yönetilen Kanal kanalı, milyon abone barajını aşarak altın plaket. kanalı sahipleri abone sayılarındaki . Satılık Kanalı, organik, adsense kazancı bulunan satılık kanalları bu kategoride. Abone satın al abone ucuz 100.


Sosyal Medya Hesabı Satmanın En Kolay Yolu ilansat. BİN ABONE KANAL SATILIK ACİL. işaretinin bulunduğu plaketi yolladı ardından milyon abone sayısına . Kullanıcı oyu: - ‎inceleme rlar izlenme başına ne kadar kazanıyor? Gelirleri birbirlerine .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...