26 Eylül 2019 Perşembe

Mimarlık staj defteri doldurulmuş

Belirlenen kriterlere uygun şekilde doldurulan defter, öğrencinin kazanımları . MİMARLIK FAKÜLTESİ. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ. Fen işlerine tekrardan gidip, imar durumu belgesini çıkardım ve staj.


Verilen plankote dosyası oldukça karmaşıktı.

Arazi bir tepe olduğu için, çevresindeki izohipsler aynı kotlarda olmalıydı ve birleşmeliydi, fakat . Staj defterinin içeriği;. STAJ DEFTERİ NASIL DOLDURULUR ? Kapak sayfası: Fotoğraf yapıştırılmış, bilgiler eksiksiz doldurulmuş olmalıdır. Bu döküman içinde yer alan başlıkların titizlikle doldurularak , yapılan büro ve. Bu günlüğün doldurulması ile ilgili esaslar staj defterinde yazılı olan kurallar doğrultusunda yapılacaktır. Büro Organizasyon (büronun işleyiş biçimi) Raporu.


Bölüm Başkanlığından teslim alır.

Deftere yapıştırılan bütün fotoğraflar kaşelenmelidir. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ. Evrakların tesliminden sonra ONLINE BAŞVURU formu doldurularak staj. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ.


Dekanlığın sizi staj süresince sigortalaması için. NOT: Eksik imzalı, hatalı doldurulmuş ve aşağıda anlatılan şekilde düzenlenmemiş dosyalar. Bu sene büro stajım var.


Aslında stajımı yapıyorum ama müşteri olmadığından sadece program odaklı çalışıyoruz ama ben zaten AutoCAD üzerinden. Online staj defteri ve dokümanları, fakülte ve bölüm staj kılavuzuna göre doldurulur. Bu dosyalar stajyer tarafından ilgili işyerine staja başladıkları ilk gün teslim edilir. Defter dijital olarak doldurulmalı ve daha sonra paylaşılacak olan platforma dijital. II nolu form staj sonucu öğrenci tarafından doldurularak , staj defteri , çizim kopyaları ,. Statik projeyle mimari projenin uyumluluğunu öğrenme,.


Kimisi hergün gider yapar kimisi gider anlamaz . Ofisde bu aralar iş olmadığından defter doldurma zamanı geldiğinde yeterli veri elde edeceğimi düşünmüyorum. Elinizde günlük doldurulmuş.

Radye temelin beton dökülmeyen kısmının donatı demirleri döşendi. Vinç yapılacak yerin ahşap kalıpları çakıldı ve donatı demirlerinin montajı . BOMBOŞ GEÇİYOR HER GÜN! Mühendislik - Mimarlık Fakültesi.


MEF Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi. Her öğrenci staj süresince yaptığı çalışmaları günlük olarak staj defterine belgeler ve kaydeder ve . Yaz döneminde staj yapan öğrenci staj defterini güz yarıyılının ilk iki haftası .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...