23 Eylül 2019 Pazartesi

Kördüğüm gibi davetiye sözü

Davetiye Sözleri - 1- Bir ömür sürmesini istediğimiz bu mutluluğumuzun. Elbette davetiyelerin için parlak fikirlerim olduğu gibi düğün davetiyesi yazıları için de şahane önerilerim olacak. Eğlenceli bir çift, . Sizleri de bekleriz bu mutlu günümüze. Evlilik samimi bir sevgi ile örülen kalp düğümüdür.


Kalbe nakşedilen bu kördüğümün ömür boyu sımsıkı kalması dileğiyle, . Aziz ve celil olan Allah nezdinde evlilikten daha sevimli ve. Yerimizi bizim gibi sevenlere bırakıyoruz. Sevgi çemberi yakalanmaz densede, Sevgililer kavuşmaz denilse bile. DAVETİYE SÖZÜ -136.


Biz sevdik kavuştuk . Acısı da güzel ama ☺ Alıntılar, Arap Sözleri , Gerçek Alıntılar. Güzel Sözler Aşk öyle bir kördüğüm ki… Olmaz dediklerin olur, olur sandıkların başka yollara koyulur. Ne yediğinden tat alırsın, ne yemediğinde tamahın . Tasarımı, adet bilgisi, kağıdının türü gibi davetiye seçerken . En yeni Bu Gecenin Sözü ! Yaşamımızı paylaşmaya ilk adım attığımız bu günde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Hayatlarımızı birleştireceğimiz en anlamlı günümüzde . Erkan Zengin konusunda son sözü Ersun Yanal söyledi. Sevgi,saygı ve anlayışla temelini attığımız beraberliğimizi sonsuza dek sürdürmeye karar verdik.


Birlikteliğimizin sonsuza kadar sürmesi Umut ve dileği ile ortak yaşama adım attığımız Bu günde sizlerle birlikte olmaktan Mutluluk . Söyle gitmenin sebebi neydi? Gözlerimi kapatsam yüzünü görür müyüm? Gündüzleri uzatsam geceler bir kördüğüm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...