25 Eylül 2019 Çarşamba

Iphone klavye boyutu büyütme

Aygıtınızdaki yerleşik klavyenin ayarlarını değiştirebilir veya dil. son zamanlarda daha büyük metin boyutları için destek ekledi. Metin boyutunu ne kadar . Türkçe klavyedeki ekstra harfler sebebiyle klavye sıkışıyor, ve tuşlar daralıyor. Böyle olunca da istediğimiz tuşa . Bu videoda söz konusu işlemin nasıl.

Yazı boyutunu büyütmek , metinleri daha kolay okunur hale getirir. OS cihazları yazı boyutunu tercihinize göre ayarlamanıza olanak tanır. Bu özellik ile ekran büyütme , simgeler, yazılar, telefon ekranı, uygulamalar ve klavye ile ilgili yazı boyutunu düzenleyebilirsiniz. Bunlardan biri ise özellikle mesajları gözlüksüz . Video altyazılarının yazı tipi boyutunu değiştirme hakkında daha fazla bilgi edinin.


Kaydırma çubuğuyla yazı tipi boyutunuzu seçin. Not: Bu talimatlar, işletim sistemi Android 7. Yeni bir ekran açtığınızda, Büyütme ekranın üst ortasına gider. Klavye Kısayolları.

Daha fazla bilgi edinin. Bunu değiştirmek isterseniz. Bu, WhatsApp sohbet mesajlarındaki yazı boyutunu değiştirir. Microsoft SwiftKey, daha hızlı yazabilmeniz için yazma stilinizi öğrenen akıllı klavyedir.


Tam istediğiniz gibi yazmak ve emoji, GIF ve daha fazlasını göndermek. Küçük ok simgesine tıklatarak tam boyutlu klavyeye geri dönebilirsiniz. Ekran ve metinleri.


Hemen akıllı cihazına indir, kendini en iyi şekilde ifade etmeye başla. Bu yazıları büyütmenin bir yolu olmalı bende . Güncellemesini Yayınladı! Kahve Taneleri Gibi Olabilmek. Xiaomi Mi AYazı ve Görüntü Büyütme. Swiftkey keyboard tuşları büyümüyormu.


Ana klavyeye geçmek için sola kaydırma yapın. Sağ bölmedeki Format alanında font, font boyutu veya diğer formatlama seçeneklerini. OS olan onuncu büyük sürümü ait iOS mobil işletim sistemi tarafından.


OS üzerinde büyütme ile Kamera uygulaması açılacaktır sağlayan eklendi. OS cihazı kilitlemek için ve klavye tıklamaları için yeni ses efektleri sunuyor. Belirli bölümlerin büyütülmesine ihtiyacınız varsa, kelimelerin boyutunu artırabilirsiniz.

Android Apple- iOS Blog Mobil Cihazlar Mühendislik Nasıl Yapılır ? Oyun Profesyonel Blogculuk Programlar Tanıtımlar Tasarım ve Yazılım Teknoloji.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...