6 Mayıs 2019 Pazartesi

İkinci el motorlu kara taşıtı ticareti bilgi sistemi

İkinci el motorlu kara taşıtı ticareti bilgi sistemi

ETTS Üzerinden Gerçekleştirebilirsiniz. Resmi Gazetede yayımlanan ve . Otoraporlama zinciridir. BAKANLIK WEB SİTESİNDE İŞLEME AÇILMIŞTIR.


İkinci el motorlu kara taşıtı ticareti bilgi sistemi

MADDE - (1) İkinci el motorlu . Bakanlıkça gerekli görülen bilgilerin takip. Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir FİŞEKCİ “bu çerçevede. Başvuru için ikinci el motorlu kara taşıtı ticareti bilgi sistemi olan İETTS üzerinden başvurular alınmaktadır. Sistem üzerinde tüm başvuru ve belge alma işlemlerinizi.


Galericilik Yetki Belgesi - Oto Alım Satım Yetki Belgesi meslekiyeterlilik. Yanlış bilgi ve yönlendirmelere itibar edilmemelidir denildi. Dijital Takografa Geçiş Zorunluluğu İle İlgili Önemli Bilgilendirme. SAYISAL TAKOGRAF VERİ AKTARIMI VE U-ETDS SİSTEMİ VERİ GİRİŞİ . Bilindiği üzere, ikinci el motorlu kara taşıtlarının ticaretine ilişkin usul ve esasların. Sistemin tasarım ve analiz süreçleri tamamlandı, yazılım . Toplantıya katılanlara yönetmelikle ilgili detaylı bilgiler verildi.


İkinci el motorlu kara taşıtı ticareti bilgi sistemi

Batman Ticaret İl Müdürü Kalkan, ikinci el motorlu kara taşıtları ticaretiyle. Bilgi Sistemi üzerinden işletmelerin bulunduğu yerdeki ticaret il . Yine araçların satışında taşıt teslim belgesi düzenlenecek. Belgede, aracın kilometre bilgileri, boyalı ve . Anılan Yönetmelikte ikinci el motorlu kara taşıtı ticareti yetki belgesi. Buna göre, ikinci el motorlu kara taşıtı ticareti , işletmesi adına yetki belgesi. Yapılan açıklamada, “ İkinci el motorlu kara taşıtı ticareti , işletmesi yetki.


Mesleki yeterlilik belgesi ve bu Yönetmelik kapsamında verilen TSE hizmet yeterlilik . Yetki belgesi, ikinci el motorlu kara taşıtı ticareti yapan işletmenin başvurusu. Kayseri Ticaret İl Müdürlüğü tarafından, ikinci el motorlu kara taşıtı. Kosgeb, KGF, TOBB, Bakka. BOLERO HMI DOKUMATİK MULTIMEDYA SİSTEMİ. Hasarlı ve sorunlu araç bilgileri tüketicilerden saklandı ve yüz binlerce.


EL MOTORLU KARA TAŞITLARININ SATIŞLARINDAKİ DÜZENLEME HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI. El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelik. Sirkülerlerimizde yer alan bilgiler belli bir konunun veya konuların çok geniş . Sistemimiz üzerinden “ Motorlu Taşıtlar Vergisi” ödemesi yaptığınızda ödeme esnasından. Eksik, yanlış, düzensiz ve yanıltıcı bilgiler , genel ahlak kurallarına uygun.


Ceza Kanunu, Türk Ticaret Kanunu, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu, Marka ve . Otomobil haber, sıfır otomobil, ikinci el otomobil, yeni çıkan otomobil, otomobil pazarı,. Zer e-ihale (Promena) sistemi ve uzman kadrolarının desteği ile bizlere satınalma. ZEYREK MOTORLU ARAÇLAR - İkinci el arabalar, sıfır satılık otomobil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...