13 Mayıs 2019 Pazartesi

E ptt maske

Vatandaşların her hafta “1” paket maske (adet) alma hakkı bulunmaktadır. Adres bilginizi doğru girdiğinizden emin olun. Aşağıda yer alan formdaki. Maske satışları yasaklandı.


E ptt maske

Ajansspor ajansspor. Koronavirüs ajansspor. Peki vatandaşlar ise bedava maskeyi nasıl temin edeceklerini araştırmakta. Detayları haberimizde. Son Dakika Haberleri - Ücretsiz maske başvurusunun e Devlet.


Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı tarafından alınan karar . E -Devlet maske başvurusu dönemi. Sosyal medya hesabından attığı gönderi ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye . PTT maske dağıtıyor! Kimler ücretsiz maske alabilecek? EPtt -AVM internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre, online ortamda vatandaşa ücretsiz olarak maske dağıtımı yapılacağı bildirildi. MASKE SİPARİŞİ NASIL VERİLİR?


Geçtiğimiz günlerde pazar ve market gibi sosyal alanlarda maske takma zorunluluğu getirilmişti. E - Ptt internet sitesi üzerinden koronavirüsten korunma maskesi ücretsiz temin edilmeye başlandı. Tıbbi amaçlı koronavirüs maskeleri ücretsiz. SMS kodu detayları… Ücretsiz . Aile üyeleri için de maske temin etmek isteyen vatandaşlar, form üzerinde . Her aile bireyine adet cerrahi maske katlı verilecektir. Başkanı Altun sosyal medyadaki açıklamasında, maske.


Sipariş için hangi sayfa kullanılıyor? Devlet üzerinden doğrulanmak üzere sıraya alınıyor. Dün neler yaşanmıştı? Sistem sürekli hata verdiği için başvuru . Nasıl sipariş edilir? Yoğun ilginize teşekkür ediyoruz.


Sizlere daha sağlıklı hizmet sunabilmek adına, ücretsiz . Adrese teslim adet ücretsiz maske için takip etmeniz gereken adımları içeriğimizde . Başvuru yapmak isteyenler araştırma yapmaya başladı. Merak edilen detaylar haberimizde. Yapılan açıklamada, T. C Sağlık Bakanlığı ile .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...