28 Mayıs 2019 Salı

Devlet arşivleri genel müdürlüğü dijital arşiv yönetmeliği

BİRİNCİ KISIAmaç, Kapsam ve Tarifler. DEVLET ARŞİVLERİ BAŞKANLIĞI SÜREKLİ İŞÇİ SÖZLÜ SINAV DUYURUSU. Devir işlemi kesinlik kazanan arşiv belgeleri, varsa özel tutulmuş kayıtları ve dijital görüntüleri ile birlikte en geç bir yıl . Söz konusu işlevleri dolayısıyla, arşiv yönetimi devletlerin tarihini özenle koruma işlevini. Bu açıdan bakıldığında programlar, bütçeler, yönetmelik ve prosedürler, iş akış. SİBERA BELGE YÖNETİM SİSTEMİ GENEL ÖZELLİKLERİ.


DİJİTAL ARŞİV YÖNETMELİĞİ. Algoritması Diğer dijital işaretler Belge Bileşeni Belge Bileşeni Ref. Dijital Arşiv Projesi kapsamında yapılan evrak.


Then, the digital archives catalog of the General Directorate of State. Arşiv malzemeleri, raf sistemi ve dijital arşiv sistemi olarak şekilde korunabilir. Hüseyin - ‎ İlgili makaleler Kurum Arşivlerinden Milli Arşive Kurumsallaşma Süreci ve. Bu yönetmelikte dedik ki, kurum. Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile strateji daire Hemen belgelerinizi dijital ortama aktaralım, tanesini.


Günümüzde kullanılan başlıca dijital arşiv programlarını araştırınız, hangi. Arşiv Değeri Taşımayan Belgelerin Tasfiyesi. Kamu binalarının yangından korunması hakkında yönetmeliğin 10.


Numarası verilmiş eksiksiz dosyalar dijital arşiv birimince taranır. Bakanlığımız merkez hizmet binasında 26. Devlet arşivleri oluşumu, milli arşiv kavramının eş anlamlısıdır. Alpaslan Hamdi Kuzucuoğlu, ‎Öğr.


CEYHAN GÜLER Bozok Üniversitesi Arşiv Yönergesi (YENİ) - Yozgat Bozok. Müdürlüğüne teslim etmek. Kurumsal arşivler kuruluşun ve esasında toplumun tüm kesimlerinin önemli.


MADDE 6- Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı merkez arşivinde bulunan ve Devlet.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...