15 Mayıs 2019 Çarşamba

Nişan davetiyesi

Nişan davetiyesi

Lise öğrencilerinin akademik erteleme davranışlarının, algılanan anne ve baba tutumları açısından incelendiği araştırma, genel tarama modelindedir. S Yatgın - ‎20- ‎ İlgili makaleler Parental Attitude Perception in Adolescents by Gender. G Kolburan - ‎20- ‎ Alıntılanma sayısı: - ‎ İlgili makaleler Madde Kullanım Bozukluğu Olan ve Olmayan Ergenlerin. Anahtar sözcükler: Ana - baba tutumu ; bağlanma stilleri; madde kullanım bozukluğu; sosyal destek. Psikiyatri Hemşireliği Dergisi 2013;4(3):137-144.


Nişan davetiyesi

Gençlik Ruh Sağlığı Dergisi. Gençlerin Benlik Saygısı Düzeyleri ile Anne Baba Tutumlarını Algılamalarının. Nitel olarak tasarlanan bu çalışmada, anne - baba tutumları konusunda lisans üstü çalışma yürüten ve konuyla ilgili . Hatta çoğu aile, çocuklarının gittikleri yeri, oyun oynadıkları çocukları ve televizyonda izledikleri programları, okudukları dergi ve kitapları da denetlerler. Demokratik tutumu benimseyen anne ve baba ne tepki gösterir?


Durum 3: Eğitimci, gazete, dergi ya da fotoğraflardan hazırladığı durum kartlarını katılımcılara . Yine annenin evlilik yaşamında çok az yer alan kocalarının olması, böylece baba ile anne arasında birlikte paylaşılan sosyal yaşam azlığı diğer . Anne babaların çocuklarına karşı uyguladığı bu tutumlar onların nasıl birer yetişkin olacağının. Haksöz Dergisi Sayı: 1- Şubat 2006 .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...